Evenementen

Nieuwe workshop: ‘Werkgeluk in de Rebound’

Je hoopt dat jouw collega’s weer dát gevoel terug krijgen, enthousiast en betrokken zijn om vol inspiratie er weer tegenaan te kunnen. Dat ze er na de vakantie weer zin in hebben nu ze aan de slag mogen. Je wilt ze een uitzicht, doel en focus geven voor de komende 4 maanden?
JECKX organiseert online en offline de workshop: Werkgeluk in de rebound.

Lees meer

Workshop Flowganize the Work

Het corona-virus heeft ons in een situatie gebracht wat aanpassingsvermogen van ons allen vraagt. Hoe ga jij daarmee om? De huidige situatie is bizar en het grootste experiment ooit, sociale isolatie en thuiswerken!Daar waar gemiddeld genomen zo’n drie miljoen...

Lees meer

Stay-OK-Café

Wekelijks organiseert JECKX een interactieve sessie over de elementen van Wellbeing. Iedere week een externe gastspreker/trainer in het Stay-OK-Café, tips en inspiratie.

Lees meer

Online Workshop Happy Performer

In de Online workshop van 1,5 uur ‘Happy Performer’, krijg je inzicht in de principes van werkgeluk, hoe je je werkgeluk kunt vergroten. Interactieve en praktische online workshop.

Lees meer

19 Maart Inspiratiesessie JECKX — 2DAYSMOOD

Op 19 maart 2020 behandelen we twee drijfveren van werkgeluk: Leiderschap en Waardering Bij JECKX houden we ons dagelijks bezig met de vraag: hoe kun je Werkgeluk en Medewerkersbetrokkenheid op een strategische manier verbeteren, onderbouwd met data?...

Lees meer

Contact

Team JECKX
M: info@jeckx.nl
Tel: 06 5128 1564

Maak een afspraak

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

We are certified