Rick van der Steen

Rick van der Steen: Afgestudeerd acteur aan de Hogeschool voor Kunsten in AmsterdamTrainingsacteur

Mijn expertise

Als trainingsacteur kan ik een spiegel zijn waardoor mensen zich bewuster worden over wie ze zijn, wat ze doen en wat dat teweeg brengt bij anderen.Door mijn achtergrond als fysiek acteur kijk ik scherper naar iemands lichaamstaal.(mensen communiceren voor 20% verbaal en 80% non-verbaal)En daar kan ik mensen bewust van maken en verder in trainen.Daarnaast geef ik ook inspirational Talks (ook Engelstalig) over onderwerpen als:*Yes Theorie*The fuck-it List*Aangaan van moeilijke situaties

Passie & Missie

Het zit in mijn nature om mensen te helpen, en het is mijn passie om te acteren, een verhaal te vertellen en zo mensen mee te nemen, om iets over te brengen en om mensen aan het denken te zetten.
Als trainingsacteur zag ik de kans om mijn passie en mijn nature te combineren en zo bij te dragen aan een groeiproces van individu of team.

Shift with Impact

Uit elke relatie of contactmoment is er een les of inzicht die je leven rijker maakt! Ik wil mensen bewust maken wat deze momenten hen kunnen brengen en daarmee het verschil maken in hun levens- werkgeluk!

Quote;‘’Uit elke relatie heb je wat te halen’’