Wellbeing, Werkgeluk, Duurzaam Inzetbaarheid, Puprose Leadership HR trends voor 2020.
Eind 2017 werd bekend dat Werkgelukdeskundige het beroep van de toekomst zou worden. Werkgeluk kreeg de afgelopen jaren veel aandacht en terecht! Organisaties investeren steeds meer in het werkgeluk van hun werknemers, want het rendement van gelukkige werknemers is
enorm en daar doen werkgevers graag hun voordeel mee.

Nu 3 jaar verder ontwikkeld de trend zich door en wordt de duurzaamheid van de trend belangrijker. Na introductie en bewustwording zullen werkgevers een stap verder moeten gaan. Huidig beleid, besturing en instrumentarium vragen een andere invalshoek en duurzame aanpak. Werkgeluk 2.0!

JECKX heeft een 3 daagse opleiding ontwikkeld voor HR professionals en managers. De opleiding tot Strategic Wellbeing Expert bied zowel een wetenschappelijk theoretische kader als inzicht in mogelijke praktijkgerichte aanpakken die succesvol kunnen werken binnen organisaties. Het geeft je voldoende praktijkkennis om je als Wellbeing Expert verder te ontwikkelen. Of je dit nu binnen een eigen organisatie wilt introduceren of als expert zelfstandig mee aan de slag wilt.

Klik hier voor de volledige beschrijving van de opleiding. Wil je meer informatie of heb je vragen over de incompany mogelijkheden van deze opleiding, neem dan rechtstreeks contact op met één van ons.