Al bekend met de SDG’s , en hoe je deze in kunt zetten binnen je organisatie en voor een betere wereld tegelijk?
De dialoog-SDG-Koerskaart is vanaf nu beschikbaar om je er bij te helpen.

De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Deze doelen zijn geformuleerd in 2015 door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN) en vormen een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

Bedrijven en organisaties plaatsen maatschappelijke impact steeds hoger op de agenda. En gelukkig zien we steeds meer organisaties vanuit intrinsieke motivatie initiatieven nemen rond duurzaamheid. Maar er heerst ook nog veel onbekendheid rondom de SDG’s en/of de concrete implementatie daarvan. En daar willen wij jullie bij helpen.als initiatiefnemers van deze SDG-RoadMapp veranderen.

Wij geloven dat sustainability niet iets is dat je als organisatie of bedrijf ‘erbij’ doet maar dat het verankerd moet zijn (als integraal onderdeel) in de strategie. Ook geloven wij dat vernieuwing binnen organisaties versneld kan worden als je in staat bent om in het proces van strategievorming de input van medewerkers te betrekken en hun potentieel maximaal te benutten.

De SDG-KoersKaart vormt in onze ogen een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan. Hoe meer medewerkers ‘meespelen’, hoe meer ideeën er beschikbaar komen om duurzaamheid tastbaar en concreet te maken in jullie context. Op basis hiervan kan verdere strategievorming plaatsvinden en/of kan de strategie worden bijgesteld.

Hoe mooi zou het zijn als we een brede dialoog op gang kunnen brengen, binnen organisaties en over organisatiegrenzen heen. “Pay it Forward” is de manier waarop we dit graag willen realiseren.

Wil je de SDG Koerskaart (offline) of de Roadmap (online versie) direct bestellen of meer informatie over de begeleiding hierbij binnen jouw organisatie/team? De mogelijkheden om een hackathon te organiseren voor grote groepen tot 120 mensen?


Let’s Make Impact!

De Sustainable Development Goals vormen de agenda tot 2030 om te werken aan een eerlijke, duurzame en mooie wereld.
Ontdek en bepaal met de SDG Koerskaart de maatschappelijke impact van jouw organisatie/team.
Kom direct in actie en maak het verschil die je wilt zien.
Meer informatie of direct bestellen? info@jeckx.nl