Vanaf 10 April organiseert JECKX wekelijks online het Stay-Oké-Café!

Afgelopen weken hebben wij een aantal webinars georganiseerd rondom het thema werkgeluk i.c.m. thuiswerken. Dit bleek een schot in de roos. Tijdens deze interactieve sessies werden veel vragen gesteld en goede tips met elkaar gedeeld. 3 weken corona tot nu toe. Het was een beproeving.
Ook voor ons! We gooiden alles om, moesten online zaken opzetten en uitzetten. Niet alles ging van een leien dakje en niet alles vonden we leuk. Maar van de webinars kregen we zoveel energie dat we besloten om vanaf komende vrijdag elke week af te sluiten met een interactieve sessie via ons online STAY-OK-CAFÉ.

Vrijdag 10 april starten we het eerste Wellbeing thema; Emotioneel Welzijn, Happy mind, Happy life! We zijn trots te melden @Jeannine La Rose als performance- en vocalcoach als eerste het café opent. Dus wil jij ook swingend het Paasweekend in?

Meld je dan snel aan, we hebben plek voor 50 deelnemers. Je kunt inschrijven voor meerdere STAY-OK-CAFÉ’S edities is mogelijk (geef aan welke edities je aan wilt schuiven).
Inschrijven via info@jeckx.nl