Leer van de data en vraag gratis consultancygesprek aan!

Werkgeluk Datarapport 2DAYSMOOD

Onze strategische partner 2DAYSMOOD analyseert met grote regelmaat rapporten van diverse metingen over werkgeluk, bevlogenheid, etc. die zij uitzetten bij bedrijven en overheden.
Ook in de coronatijd hebben zij veel data verkregen uit de metingen die zij in deze periode hielden bij bedrijven

De belangrijkste cijfers en inzichten over werkgeluk

De uitbraak van het coronavirus bracht onzekerheid, verandering en sociale afstand. Die factoren hebben invloed op werkend Nederland. In hun data signaleren ze logischerwijs verschillen met gemiddelde resultaten uit het jaar 2019, maar ook tussen managers en medewerkers vallen er dingen op. Al deze cijfers en inzichten zijn te lezen in hun rapport.

Van data naar daad

Al deze cijfers geven jou als organisatie inzichten; aha momenten wellicht! Maar wat kun je hier mee en wat doe je er mee? Vanuit JECKX geloven wij dat data key is; meten is weten! Het succes van deze kennis ga je echter pas behalen wanneer je deze data om kunt zetten in je organisatie naar concrete (strategische) ontwikkelingen; Van Data naar Daad!
Wil je gebruik maken van één van de (gratis)metingen van @2DAYSMOOD?
Vanuit JECKX bieden wij een gratis consultancygesprek van 1,5 uur aan om deze data te bespreken en te vertalen naar mogelijke acties in je organisatie.

Wil je meer informatie? Stuur een berichtje naar info@jeckx.nl en we nemen contact met je op.