Hoe ga je als HR professional of Teamleider om met langdurig thuiswerken van medewerkers? Hoe kun je…

  • …het werk voor medewerkers (en jezelf!) leuk houden?
  • …betrokkenheid stimuleren binnen je team of organisatie?
  • …de productiviteit en prestaties optimaal houden?

Inmiddels is het duidelijk dat het Coronavirus niet met zich laat sollen en de gevolgen enorm zijn. Bedrijven moeten hard werken om hun kop boven water te houden, met medewerkers die en masse thuis zitten.

Als HR manager of leidinggevende van team(s), vraag je je af hoe je alle ballen in de lucht moet houden? En wellicht denk je: “Werkgeluk? Sorry maar dat is nu echt niet onze prioriteit.”

Vergis je niet! Het is uiterst belangrijk om juist nu de mensen die nog werkzaam zijn zowel mentaal sterk en vitaal krachtig te houden. We merken nu al dat het thuiswerken een behoorlijke impact heeft op het Werkgeluk van werkend Nederland. En die uitdaging zal de komende periode alleen nog groter worden.

Wij geloven er in dat het belangrijk is om rust en vertrouwen te houden. Bevlogenheid, hoop, samenwerking, creativiteit, dankbaarheid en waardering helpen ons ook door deze moeilijke periode (zie de filmpjes van de Italianen die elkaar ondanks de quarantaine zingend en dansen weten te vinden op de balkons en de hulpverleners waardering geven).

Graag willen wij, JECKX en 2DAYSMOOD, vanuit onze expertise en vanuit een gevoel van saamhorigheid iets positiefs bijdragen. 20 maart 2020, de International Day of Happiness (ook wel de dag van het Werkgeluk) is daarvoor de uitgekozen dag. Een dag waarop veel happy events gepland stonden, maar helaas door het Coronavirus niet door kunnen gaan…

Via een live webinar kunnen wij toch iedereen bereiken die toe is aan een korte ‘Work Happy from Home’ booster, om positieve energie en kennis op te doen om er de komende weken tegenaan te gaan. Wij als Werkgeluk Experts en jij, samen met andere HR managers & Teamleiders, gaan elkaar inspireren, kennis en tips delen, en brainstormen om elkaars uitdagingen te helpen overwinnen!

Mis het niet!

Het programma:

  • Werkgeluk: wat is dat? kun je dit beïnvloeden en vergroten?
  • Waarom is werkgeluk zo belangrijk?
  • Tips: werkgeluk, verbinding & betrokkenheid in de thuiswerksituatie
  • Gratis stemmingsmeting voor jouw team!

Datum: 20 Maart 2020
Tijd:
11.00-12.00 uur
Kosten:
Deelname is gratis
Locatie: Zoom link, deze wordt een half uur van te voren toe gemaild.
Dresscode: comfi & ‘be-your-self’

Meld je nu gratis aan via: info@jeckx.nl