Het corona-virus heeft ons in een situatie gebracht wat aanpassingsvermogen van ons allen vraagt. Hoe ga jij daarmee om?

De huidige situatie is bizar en het grootste experiment ooit, sociale isolatie en thuiswerken!
Daar waar gemiddeld genomen zo’n drie miljoen Nederlanders regelmatig vanuit huis werken (cijfers CBS) zijn dat er nu een paar miljoen meer. Veel trendwatchers voorspellen dat door het coronavirus het thuiswerken definitief is doorgebroken en zelfs de nieuwe norm wordt. Een ding is helder, de uitdagingen worden groter.

De situatie heeft gevolgen op alle aspecten in ons leven als op het werk. Daar waar we in het begin van de Corona-crisis angst hadden over onze gezondheid of dierbaren veranderde langzamerhand in verveling en sleur na weken thuis te zitten tot een behoorlijke energielek als negatieve impact op onze bevlogenheid. Zonder energie en bevlogenheid in combinatie met stress over de toekomst maakt ons behoorlijk kwetsbaar en afhankelijk. Terwijl we juist nu de kracht en wil nodig hebben om succesvol uit deze crisis te kunnen komen. Of dit nu voor jezelf of het werk is, dat maakt geen verschil. Een verandering leiden vraagt om mensen met veerkracht en bevlogenheid. Dit vraagt om een zekere mate van Flow, het gevoel van energieke focus, volledige betrokkenheid en plezier.


Wil jij deze crisis effectief en succesvol doorkomen, meer werkplezier ervaren dan helpt reflectie en bezinning over eigen persoonlijke leiderschap.

Nu het nauwelijks te beseffen is wat de effecten op de langere termijn zullen zijn en we ons begeven in een onzekere tijd waarin (noodgedwongen) wordt stilgezet, kun je jezelf een groot voordeel doen.
Want wil jij deze crisis effectief en succesvol doorkomen, meer werkplezier ervaren dan helpt reflectie en bezinning over eigen persoonlijke leiderschap.
Door even stil te staan, te reflecteren of te vragen wat gedaan moet worden, wat je aandeel in het grotere geheel kan zijn nu en naar de toekomst, zorgt dat je zo direct invloed op de essentiële ontwikkelingen van morgen kunt uitoefenen. Hier gaat het om het ontdekken van jouw  ‘Purpose’. Niets krachtiger en impactvol dan weten wat jou drijft, waar jij verschil mee kunt maken. Purpose gaat over bedoelingen, diepere bedoelingen. Het maakt je gelukkiger, gezonder en succesvoller, wie wil dat nu niet?

Inhoud

 • Wil jij een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling en eigen leiderschap?
 • Wil je afscheid nemen van terugkerend thema?
 • Vind je het interessant om te ontdekken ‘wie je werkelijk bent’
 • Wil je meer vanuit je intuïtie handelen?
 • Op zoek naar meer innerlijke rust?
 • Op zoek je naar meer plezier in je werk en je persoonlijk leven nu en naar de toekomst?

Dan is de workshop ‘FLowaganize the Work’ zeker iets voor jou.

Deze workshop is ontstaan uit een fantastische samenwerking met JECKX en Bernarda Ballak van Stone tijdens een van de Stay-OK-café sessies op vrijdagmiddag. De combi van theorie, netwerken, socializen en yoga achter de laptop bleek zo’n succes dat we deze formule benutten en verder vormgeven in deze workshop.

Voor wie?

(HR) Professionals, managers, teamleiders die meer uit zichzelf willen halen en meer kunnen en willen betekenen voor de organisatie of eigen team.

Voor iedereen die wilt ontdekken wie je bent, waar je voor staat, wat je voor anderen en de wereld om je heen wilt betekenen en vooral ook: hoe je dat waarmaakt.

Flow ervaren in het werk door te weten waar jouw Purpose ligt, is de drijvende kracht om een stevig impuls aan jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschap te geven. Maar is ook wat organisaties op dit moment meer dan nodig hebben. Dat bewijzen niet alleen onderzoeken maar ook organisaties die in het verleden succesvol uit een crisis kwamen. Werken aan jouw onderscheidend vermogen help je dus niet alleen jezelf mee maar ook jouw omgeving, organisatie.

Resultaten voor de deelnemer
Na deze Workshop heeft de deelnemer:

 • Kennis welke factoren van belang zijn voor zijn/ haar Flow in het werk
  • Inzicht in wetenschappelijke onderzoeken en theorie
  • Zicht in wat zijn/haar Purpose is en hoe hij/ zij hiervan uit leiding kan geven;
  • Praktische tools in handen om zelf invloed uit te oefenen
  • Praktische oefeningen voor meer Balans, Flow en Veerkracht (thuis of op het werk)
  • Persoonlijk plan dat bijdraagt om te gaan experimenteren met Flow en Purpose leadership.

Kosten en Locatie;
Het betreft een eerste workshop na de Corona-isolatie. Om deze reden bieden we de workshop aan voor een speciale ‘reboarding price’. Zodat deelname voor iedereen mogelijk is, of je nu wel of geen werk hebt op het moment. Want voor 99 euro deelnemen, ervaring opdoen en delen met andere deelnemers, zeg nou eerlijk, das geen geld.

Speciaal voor deze eerste live sessie zijn we op zoek gegaan naar een unieke locatie waar we conform de 1,5-maatregel en het nieuwe normaal geheel veilig een unieke en intieme workshop kunnen aanbieden waar we met elkaar interactief aan de slag kunnen gaan. De groepsgrootte zal om die reden niet groter zijn dan 15 personen.

Datum: 25 juni 2020
Locatie: Beachclub8, Rockanje https://beachclub8.com/
Tijd: 15.00-18.30 uur
Prijs: Speciaal tarief € 99,- incl. afsluitend drankje
Ook is er de mogelijkheid om een hapje te eten op eigen kosten (vooraf zelf reserveren bij locatie).

Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar! Wil je voor deze speciale prijs deelnemen? Meld je aan via info@jeckx.nl