Wil jij dit laatste kwartaal met de organisatie succesvol afsluiten?
De schade van de Corona proberen te minimaliseren of het liefst helemaal vergeten?

Herkenbaar?
Je bent er ook wel een beetje klaar mee? Heb je er zin in om er vól voor te gaan om er sámen een succesvol laatste kwartaal van te maken?

De schade van de Corona laat je het liefst ver achter je, je wilt alleen nog maar vooruit kijken.
Je hoopt dat jouw collega’s weer dát gevoel terug krijgen, enthousiast en betrokken zijn om vol inspiratie er weer tegenaan te kunnen. Dat ze er na de vakantie weer zin in hebben nu ze aan de slag mogen. Je wilt ze een uitzicht, doel en focus geven voor de komende 4 maanden.

Maar door alles wat jullie is overkomen de laatste tijd kan je wel wat hulp gebruiken. Heb je nieuwe ideeën nodig voor een innovatie of transitieslag? Moeten nieuwe ontwikkelingen jouw organisatie er bovenop brengen? Ben je voor een stabiele situatie afhankelijk van deze 4 maanden?
Zorg dan dat je er een succes van gaat maken!
Juist nu is een goede koers nodig én mensen die er echt voor kunnen en willen gaan. Medewerkers die staan te springen, te trappelen als het waren. Vibe is all you need!

Kan je op 3 of meer van bovenstaande punten met JA beantwoorden? Dan heb je hulp nodig!

We weten allemaal, succes komt niet vanzelf. Je zult nu moeten investeren en bouwen aan een positieve en inspirerende sfeer en werkcultuur. Medewerkers komen mogelijk weer (deels) terug naar kantoor, samenwerken via het nieuwe normaal hoe doe je dat? De medewerkers zullen weer moeten wennen hoe ze samen in de juiste modus komen om er echt een succes van te kunnen maken.

Ondernemen, groeien, de juiste kwaliteit kunnen leveren, hoge klanttevredenheid kunnen waarborgen, het is altijd spannend of dit lukt en of je de juiste middelen hebt en de beste mensen om dit aan te kunnen. Uitval door ziekte, overbelasting of andere onverwachte zaken komen normaal gesproken op je pad. Maar eerlijk is eerlijk, de laatste maanden was voor iedereen bizar.Dit kun je teruglezen in het onderzoek ‘Effecten van werkgeluk op managers en medewerkers’, van onze strategische partner 2DAYSMOOD. Dus nu is het tijd om het tij te keren en er SAMEN iets aan te gaan doen. Samen anders maar wel leuk en succesvol. Dat wil jij toch ook?

Lees dan snel verder want JECKX heeft iets fantastisch voor je.

Wachten totdat iedereen weer terugkomt van vakantie en denken dat het allemaal wel goed gaat komen, dat gaat hem echt niet worden, dat gaat je niet helpen naar succesvolle 4 maanden. Gelukkige en bevlogen medewerkers die gaan je helpen, die gaan jouw succes bepalen en daar moet je in investeren. Want de afgelopen maanden heeft ons op dit vlak wel een aantal dingen geleerd.

Een kleine terugblik;
Eerst waren mensen bang voor hun gezondheid en die van hun naasten, bang voor de onzekerheid en de impact er van. Dit duurde zo’n anderhalve maand. Deze situatie bracht (gelukkig) bij sommigen het beste in hen naar boven, de meest creatieve ideeën ontstonden, bedrijven gooiden hun business om of gebruikte de Corona om zich op een hele andere manier te profileren. Dit waren de succes storries maar helaas zagen we veel organisaties duiken in bezuinigingen en in traditioneel gedrag. Toen de maatregelen wat werden versoepeld zagen we dat deze organisaties te kampen kregen met sleur, energieverlies, medewerkers bleven dagelijks het zelfde doen. De virtuele borrels waren even leuk maar inmiddels werd dat ook een opgave. Het enthousiasme nam af, de onderlinge verbondenheid liep terug, medewerkers hadden het gewoon minder naar hun zin. Diverse onderzoeken lieten dit ook zien. Het geluksgevoel en het gevoel van geluk op het werk nam af en zelfs wel met een daling van meer dan 2%. (bron: EHERO en 2DAYSMOOD – Crisismonitor). Ook lieten de resultaten zien dat de betrokkenheid en bevlogenheid een stuk minder is geworden, voor de medewerkers die langdurig op afstand werkten.

Des te belangrijker om als organisatie stil te staan bij het welzijn van de medewerkers.

 JECKX heeft hiervoor nu speciaal de back to business & back to work Workshop ‘Werkgeluk in de Rebound’ ontwikkeld. Een inspirerende en interactieve workshop, zowel offline als online beschikbaar.

Reboarden & reconnecten zijn 2 zeer belangrijke thema’s voor een inspirerende werkcultuur en optimale samenwerking in deze Corona tijd en het nieuwe normaal. Zeker als je er van deze laatste 4 maanden met volle 100% tegen aan wilt gaan.

Wellbeing en het Werkgeluk van medewerkers zijn belangrijke succesfactoren binnen organisaties, zo niet de belangrijkste. Want wanneer het goed gaat met de medewerkers zijn zij jouw ambassadeurs naar klanten en eventueel nieuwe medewerkers. Ze spelen een belangrijke rol in jouw branding, de cultuur en bepalen uiteindelijk het succes van de organisatie.  

Wist je dat bevlogen en betrokken medewerkers succesvoller zijn en beter in staat zijn om een verandering te leiden? Laat dat nou net zijn wat je nodig hebt 🙂

De Workshop Werkgeluk in de Rebound is een pragmatische workshop, bedoeld voor organisaties met een duidelijke ambitie en die het verschil willen maken.
De workshop is geschikt voor teams of in te zetten binnen de gehele organisatie. Daarnaast bieden we ook een open inschrijving. De workshop is speciaal bedoeld voor (HR) Managers, teamleiders of andere professionals die werkgeluk en wellbeing binnen hun organisatie hoog op de agenda willen krijgen.  

 • Ben jij op zoek naar wetenschappelijke inzichten?
 • Heb je behoefte aan tips, theorieën en wil je graag aan de slag met een eenvoudige en praktische aanpak?
 • Wil je Werkgeluk strategisch positioneren binnen de organisatie?
 • Op zoek naar een praktische aanpak die echt werkt?
 • Wil je de Return on Happiness optimaal benutten, zeker voor deze laatste 4 maanden?
 • Kan het Welzijn van jou en/of jouw collega’s een boost gebruiken ?
 • Wil je de medewerker centraal stellen, want jij gelooft in gelukkige medewerker is een gelukkige klant?

Dan is deze workshop echt voor jou!

Inhoud & Resultaat
De workshop is een combinatie van wetenschap, theorie en praktijk en in deze workshop leer je alles van:

 • Het belang van werkgeluk, wat het is en wat je ermee kunt bereiken.
 • De 2 centrale thema’s  Reboarden & Reconnecten.
 • De Return on Investment (ROI) van Werkgeluk. Zoadat je op diverse fronten je businesscase kunt bepalen, strategisch de aanpak kunt bepalen en de impact ervan volgen.
 • We reiken je een model aan die heel gemakkelijk is in te zetten en te benutten
 • Diverse elementen die bijdragen aan het geluk van medewerkers worden besproken
 • De 6 elementen van Wellbeing
 • Hoe dragen deze elementen bij in het realiseren van een high performance organization?
 • Best practises ter inspiratie voor de ontwikkeling van een eigen aanpak
 • Aanpak en tips voor de borging en succes

Locatie

De workshop wordt zowel offline als online gegeven.
Voor de online variant bieden we een inspirerende en interactieve webinar aan voor een groepsgrootte van 25-30 personen.

Voor de organisaties die alweer geheel of gedeeltelijk op kantoor of op locatie werken is de offline versie een ultieme uitkomst om te Reconnecten. Dit kan op eigen locatie maar wij maken zelf ook gebruik van zeer inspirende locaties waar volledig volgens 1,5 meter principe getraind kan worden.

Mocht je vooral nog vanuit huis werken maar verlang je ernaar om elkaar live te ontmoeten en te verbinden om even weer face to face met elkaar in contact te zijn en elkaar eens ander willen inspireren dan via Zoom of Teams? dan is deze offline versie zeker een uitkomst, uiteraard in een coronavirus-proef trainingsomgeving.

Online webinar:
Datum: 2 September             
Tijd: 19:00 -20:30h
Prijs: 29 euro excl btw

Off line workshop
Datum: 25 September
Tijd: 9:30 – 13:00h
 Prijs: 75 euro excl btw
 Locatie: Midden Nederland/ Regio Rotterdam

Liever een losse workshops voor eigen team op een moment dat jullie het beste uitkomt? Neem dan even contact met ons op! 06-512 81 564/
06-497 597 70 / info@jeckx.nl