Boek 50+ Guts & Glory

50+ guts & glory!

50+ Guts and Glory Duurzaam Bevlogen

Organisaties kampen met grote uitdagingen zoals hoge verzuimcijfers, veel verloop en krapte op de arbeidsmarkt. Ondanks deze dilemma’s worden oudere werknemers toch nog regelmatig buitenspel gezet. 

Ze worden niet gezien als een oplossing voor deze problemen, terwijl deze leeftijdscategorie wel de snelst groeiende is van de totale beroepsbevolking. 

Er bestaan nog veel vooroordelen over deze groep werknemers. Het is een gemiste kans om 50+’ers op die manier te stigmatiseren.

 

 

Over het boek

Dit boek biedt vele tips, tools en best practises. De visie die wordt gedeeld is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken én ervaringen uit de praktijk en is verdeeld over drie hoofdthema’s: Duurzaam Werkgeverschap, Duurzaam Bevlogenheid en Duurzaam Succes. 

Een boek bedoeld ter inspiratie voor zowel werkgevers áls werknemers. Hiervoor zijn diverse experts geïnterviewd over thema’s als duurzaam inzetbaarheid, werkgeluk en aging at work. Werkgevers krijgen op deze manier handvatten aangereikt hoe ze met een integrale aanpak duurzaam werkgeverschap kunnen ontwikkelen. In dit boek wordt uitgegaan van een tweerichtingsverkeer en worden ook de 50+ werknemers aangesproken om zelf meer richting te geven aan hun eigen loopbaan. 

Juist daarom delen vijftig 50+’ers hun persoonlijke verhaal, vol tips en ervaringen hoe zij regie op eigen loopbaan en leven namen. Deze verhalen zijn verdeeld over de subthema’s: Lef, Eigenaarschap & Regie, Wendbaarheid, Veerkracht, Bezieling & Bevlogenheid. 

Deze verhalen zullen doen beseffen dat er onterecht over de oudere werknemers een te negatief beeld bestaat.

Wil jij ook voor jouw organisatie of team een frisse blik op bovengenoemde vraagstukken?

Het is mogelijk om Jeckx te boeken als spreker voor lezingen en workshops over diverse thema’s, waaronder;
*Duurzaam Werkgeverschap
*Duurzaam Inzetbaarheid
*Werkgeluk
*Wellbeing

Vraag vrijblijvend informatie op voor een passende lezing of workshop bij jouw organisatie via info@jeckx.nl.

Schrijf een review

Bekijk alle reviews

5/5

Review van Hans Hattink

“Een rijk boek! Prachtig uitgegeven, mooie opbouw met mooie variëteit aan artikelen. Echt een boek waar je heerlijk in kunt dwalen. Inhoudelijk meer dan prima voor elkaar”.
5/5

Review van Francois van Helden

“Wat een fantastisch boek, vol persoonlijke verhalen en tips, een echte aanrader”.
5/5

Review van Kees de Rijke

“Het was een eer om bij de boeklancering te zijn, het is een geweldig boek geworden en happening. Jullie mogen trots zijn.”
5/5

Review van Jolien Stremersch

“Dit boek gekocht voor mijn moeder. Zij is op latere leeftijd verpleegkunde gaan studeren. Met jullie boek wilde ik haar inspireren. Ze was ontzettend blij met haar boek en dankbaar voor jullie persoonlijke tekst erin”.
5/5

Review van Brenda Bussem

“Wat een verademing om dit boek te lezen”.
Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief