Partners

Met onze data-gedreven en mensgeorienteerde integrale aanpak maken wij het organisaties en teams leuker en gemakkelijker te transformeren naar een vitale & bevlogen organisatie waar medewerkers elke dag met veel plezier en energie hun werk kunnen doen.

Om een compleet aanbod te kunnen bieden op het gehele in-door en uitstroomproces heeft JECKX heeft met een aantal innovatieve organisaties een strategisch partnership. 

“To win in the marketplace, you first have to win in the workplace”
Logo Dapper Marketing

Dapper Marketing is een full-service marketing agency die zich bezig houdt met het ontwikkelen van maatwerk website’s, genereren van meer traffic naar de website’s, creëren van meer leads en meer klanten. Dapper Marketing verzorgd een gehele online strategie voor JECKX.

Dapper Marketing is opgericht door Daan van Lonkhuizen en is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken.

JECKX is sinds het begin van 2023 een partnership aangegaan met de radiozender 4EVER49. In oktober 2023 lanceerden wij ons boek 50+ Guts&Glory, Duurzaam Bevlogen. Waarmee wij het thema Duurzaam Werkgeverschap, vanuit de kansen en uitdagingen voor de werkgevers en deze werknemers, beschreven.
De visie die de radiozender heeft over deze doelgroep, sluit helemaal aan bij die van JECKX.

“4EVER49 Radio is een landelijk radiostation dat te beluisteren is via de website, app en binnen DAB plus.
Zij zijn het station waar je de muziekstroom van je leven dagelijks voorbij hoort komen. Het station voor de mensen die midden in het leven staan en dat nog dagelijks vieren. Een blij station waar 24/7 de muziek te beluisteren is die iedereen die 49-er is herkent en erkend.

Regelmatig nemen we ook samen een podcast op met thema’s waarmee werkgevers én werknemers hun voordeel kunnen doen. Te beluisteren via hun site.

Eavan is een (Loopbaan-)Assessmentbureau en bieden diensten op het gebied van assessments, teamontwikkeling, loopbaanbegeleiding, talentmanagement, management development en coaching. Ze begeleiden mensen en organisaties bij het ontdekken, verder ontwikkelen en benutten van hun talenten. Kenmerkend voor de manier van werken van Eavan is hun professionaliteit, flexibiliteit, persoonlijke benadering en integriteit. Dat is nu juist wat past bij JECKX.
Met deze aanvullende diensten op die van JECKX kunnen we werkgevers een compleet aanbod bieden voor nagenoeg alle branches en met een landelijke dekking.

Prestatieaanjagers en revolutiecoach

CareerCare ondersteunt organisaties en medewerkers om nu en in de toekomst met passie en plezier te presteren. Dat doen ze ook door te inspireren, inzicht te geven en te stimuleren. Dit leidt tot zelfreflectie, loopbaankeuzes en out-of-the-box-denken.
Samen met CareerCare zet JECKX koers op werkgeluk en innovatief leiderschap. Met de gebundelde kennis op diverse gebieden  geven wij organisaties, managers en medewerkers gedegen advies. Zo vindt iedereen verrassend snel een eigen koers!

STONE ondersteunt organisaties bij het invullen van tijdelijke vacatures (HBO/WO) en het uitvoeren van projecten op het gebied van Finance, IT, HR en Technology. Vanuit de filosofie; Wij maken vrienden doen zij dit op geheel authentieke en unieke wijze, ondernemend en samen met opdrachtgevers en kandidaten. Toegankelijk, nuchter en eigen dat is wat Stone typeert en helemaal bij JECKX past. Ontwikkelingen en veranderingen binnen organisaties worden door onze samenwerking vanuit breedste zin van het woord bekeken en opgepakt waarbij innovatief, integraal en effectief sleutelwoorden voor ons zijn.

Met deze samenwerking heeft JECKX een betrouwbare partner in handen die haar ondersteunt en helpt bij opdrachten die vragen om extra ondersteuning of expertise. Cruciaal in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. JECKX biedt STONE daarentegen de mogelijkheid om als kennispartner innovatief naar buiten te treden en de rol van businesspartner naar haar klanten optimaal te vervullen.

 

2DAYSMOOD motiveert medewerkers, teamleiders, HR Managers én directeuren om verantwoordelijkheid te nemen voor een positief werkklimaat.
JECKX is een strategisch partnership met 2DAYSMOOD aangegaan om deze verantwoordelijkheid zo optimaal te vervullen. Daar waar 2DAYSMOOD een innovatief wetenschappelijk bewezen tool aanbiedt om Medewerkersbetrokkenheid te meten, gaat JECKX aan de hand van de beschikbare data, die realtime beschikbaar is, samen met organisaties aan de slag om de gewenste verandering en mogelijkheden voor een positief werkklimaat en Human Wellbeing te realiseren.
JECKX vervult hiermee de strategische consultancyactiviteiten voor 2DAYSMOOD.

De ambitie en het enthousiasme om samen verder te komen is wederzijds en daarmee helpen we pro-actief en op innovatieve wijze de organisaties van DATA naar DAAD!

#SAM begeleidt samen met een team van experts bij het opzetten of optimaliseren van een preventief vitaliteitsbeleid – aan de hand van real-time data én op duurzame wijze. Aansluitend aan behoeften van directie, HR én medewerkers.

Dit doen zij door gezondheid integraal te koppelen aan meerdere aspecten van de werknemerservaring. Hierdoor bieden ze langdurige gedragsverandering leren werknemers een gezonde levenstijl aanleren.

Ze werken hierin samen met JECKX en daarmee hebben samen een groot netwerk aan partners en coaches, elk met een eigen specialisme vanuit een duurzame en holistische aanpak met als doel het bouwen aan Gezonde organisaties door Duurzaam Werkgeverschap.

TISKO houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerk websites, webshops en mobiele apps. JECKX heeft een nauwe samenwerking met TISKO om de online engagement voortdurend te optimaliseren.

TISKO is opgericht door de jonge en creatieve ondernemer Preston Ziessen en zit gevestigd in Blaricum.

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief