Opleiding People Partner with Impact

Duurzaam werkgeverschap voor marktleiderschap

Organisaties kampen met grote uitdagingen. Voor veel bedrijven is het een enorme uitdaging om talentvolle medewerkers te vinden en te behouden. Door de grote tekorten en enorme werkdruk is het verzuim hoger dan ooit. Het wordt steeds belangrijker voor organisaties om aandacht te hebben voor het welzijn en werkgeluk van hun mensen. In deze krappe arbeidsmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap cruciaal. In de opleiding van ‘People Partner with Impact’ leer je hoe je duurzaam werkgeverschap kunt ontwikkelen en het werkgeluk in organisaties kunt vergroten om zo bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van de organisatie met bevlogen, creatievere en productievere werknemers.

Een gezonde omzet realiseren met vitale en bevlogen werknemers: dat is waar duurzaam werkgeverschap om draait.

Een duurzame werkgever stelt de medewerker centraal en helpt hen hun talenten optimaal te benutten, te groeien en te ontwikkelen. Medewerkers in hun kracht zetten én behouden. Duurzaam werkgeverschap biedt zowel werkgever als werknemer voordelen:

  • Lager verzuimkosten en gerelateerde bijstuur kosten
  • Duurzame arbeidsrelaties
  • Kostenbesparing werving & selectie
  • Besparing op inwerktijd van nieuw personeel.
  • Positieve impact aantrekkelijke werkgeverschap
  • Makkelijker vinden van nieuw talent.

Met deze innovatieve opleiding tot People Partner with Imact leer je hoe organisaties het beste hulp biedt in een verfrissende koers om te kunnen bijdragen aan een duurzame samenleving. Je ontvangt kennis vanuit wetenschappelijk theoretische kader als inzicht in een integrale en succesvolle aanpak. Of je dit nu binnen de eigen organisatie wilt introduceren en ontwikkelen of als zelfstandig expert mee aan de slag wilt gaan. Je doet kennis en inzichten op over het implementeren van tools, systemen, modellen, methodieken en interventies om het Werkgeluk en Werkklimaat te bevorderen. Je leert hoe je het rendement aantoont, de businesscase berekent én meetbaar maakt. Je kunt de impact op zowel KPI’s en performance aantonen.

Met deze opleiding heb je de basis in handen om succesvol binnen de eigen organisatie aan de slag te gaan en positieve impact te realiseren.

Voor wie?

MT/directieleden, Leidinggevenden, Professionals (HR, Facilitair, Communicatie, Beleid, People & Culture)

Resultaat

Met de opleiding tot People Partner with Impact van JECKX heb je alle relevante theoretische (wetenschappelijke) kennis, best practices en praktische tools in handen om binnen jouw organisatie met thema’s Werkgeluk en Wellbeing aan de slag te gaan. Je krijgt inspirerende oefeningen en fun-werkvormen die je direct in de organisatie kunt toepassen. Je weet hoe je managers & teams het beste helpt en het ambassadeurschap kunt vergroten, welke tools en acties je het beste kunt inzetten op aantrekkelijk werkgeverschap en de vitaliteit en bevlogenheid binnen de organisatie te vergroten. 

Kortom een flow filosofie die leidt van data naar daad

Prijs & Locatie

4-dagen opleiding, locatie in overleg. De opleiding wordt in company of via open inschrijving aangeboden.

Data open inschrijving:

17 Januari en 14 Februari, 20 Maart, 24 April 2024.
Locatie:
Riviumboulevard 46
2909 LK Capelle a/d IJssel

Kosten €2.375,-*
 *Inclusief DISC profiel, lunch en certificaat, excl. 21% Btw.

 

Werkgeluk & Human Being Management

Werkgeluk kreeg de afgelopen jaren veel aandacht en terecht! Organisaties investeren steeds meer in het werkgeluk van hun werknemers, want het rendement van gelukkige werknemers is enorm. Met alle maatschappelijke ontwikkelingen zullen werkgevers een stap verder moeten gaan. Huidig beleid, strategie, besturing en instrumentarium vragen een andere invalshoek en aanpak. Werkgeluk 2.0! Zeker gezien de impact van Covid-19 op de veerkracht en bevlogenheid van de medewerkers, nu thuiswerken en/of hybride werken de status quo zijn is werkgeluk een nog belangrijker thema geworden.Human Being Management is een relatief nieuwe aanpak die zijn impact en succes in organisaties bewijst. Millennials, Generatie Z die de arbeidsmarkt toetreden, kiezen organisaties uit op hun innovatieve aanpak en wat zij bijdragen aan hun wellbeing. De opleiding draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers binnen de organisatie en bied je een impactvolle aanpak en methodiek wat helpt bij de invulling van MVO beleid en duurzaam werkgeverschap.

Shift with Impact

Duurzaamheid is noodzaak geworden. Het traditionele groeimodel is niet meer toekomstbestendig. Circulaire economie is de toekomst. Organisaties die dit begrijpen en bereid zijn zich aan te passen, blijken succesvoller. Een impact strategie trekt jong talent aan met nieuwe competenties en ideeën. Impactvol ondernemen leidt tot betere rendementen, effectievere ketensamenwerkingen, en loyalere werknemers, klanten en aandeelhouders.

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief