Bekijk alle evenementen

JECKX organiseert voor PW Academy de 2 daagse Masterclass Duurzaam Werkgeverschap
Op 7 en 8 December wordt voor de eerste keer de Masterclass Duurzaam Werkgeverschap georganiseerd voor PW Academy.
Bouw een purpose gedreven organisatie waar duurzaam werkgeverschap centraal staat. Tijdens de 2-daagse masterclass Duurzaam Werkgeverschap delen twee bevlogen experts Cynthia Noordoven en Jolanda van der Steen hun inzichten, kennis en ervaringen. Je maakt en onderbouwt een businesscase om zo met een innovatieve aanpak een positieve bedrijfscultuur te creëren.  
Wat levert deze masterclass jou op?
● Je hebt alle relevante wetenschappelijke/ theoretisch kennis, best practises, innovatieve en praktische tools in handen om Duurzaam Werkgeverschap strategisch en succesvol binnen jouw organisatie op de agenda te zetten óf als zelfstandige mee aan de slag te gaan;● Je leert jouw bijdrage te bepalen en creëert een eigen aanpak voor jouw organisatie;● Heb je een innovatieve aanpak die je helpt bij het bouwen en creëren van een positieve bedrijfscultuur. ● Het onderbouwen en maken van een businesscase. Impact to the max! Voor een grote glimlach:)
Kijk voor de volledige informatie en om aan te melden op deze link van PW Academy

 • OPLEIDING POSITIVE IMPACT EXPERT

  7 en 8 December

  Ben jij een HR Manager/Businesspartner die binnen je organisatie wilt opschalen naar Duurzaam Werkgeverschap? Wil jij ontdekken hoe je kunt investeren in het Welzijn en Werkgeluk van medewerkers?

  Masterclass Duurzaam WerkgeverschapSteeds weer blijft het een uitdaging voor HR om haar medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Welke knelpunten en uitdagingen spelen er binnen een organisaties? Wat zijn de drijfveren die duurzaam werkgeverschap bepalen? Wat zijn de uitdaging en mogelijkheden om je werknemers duurzaam inzetbaar te houden?
  Voor PW Academy verzorgen wij de tweedaagse Masterclass Duurzaam Werkgeverschap
  Bouw een purpose gedreven organisatie waar duurzaam werkgeverschap centraal staat.Tijdens de 2-daagse masterclass Duurzaam Werkgeverschap delen wij, Cynthia Noordoven en Jolanda van der Steen vanuit JECKX en een aantal gastsprekers, onze inzichten, kennis en ervaringen. Je maakt en onderbouwt een businesscase om zo met een innovatieve aanpak een positieve bedrijfscultuur te creëren.
  Wat levert de masterclass Duurzaam Werkgeverschap jou op?Je hebt alle relevante wetenschappelijke/ theoretisch kennis, best practises, innovatieve en praktische tools in handen om Duurzaam Werkgeverschap strategisch en succesvol binnen jouw organisatie op de agenda te zetten óf als zelfstandige mee aan de slag te gaan;Je leert jouw bijdrage te bepalen en creëert een eigen aanpak voor jouw organisatie;Heb je een innovatieve aanpak die je helpt bij het bouwen en creëren van een positieve bedrijfscultuur. Het onderbouwen en maken van een businesscase. Impact to the max! Voor een grote glimlach.
  Alle informatie en aanmelden kan via deze link

  • Lees verder

   Maar door alles wat jullie is overkomen de laatste tijd kan je wel wat hulp gebruiken. Heb je nieuwe ideeën nodig voor een innovatie of transitieslag? Moeten nieuwe ontwikkelingen jouw organisatie er bovenop brengen? Ben je voor een stabiele situatie afhankelijk van deze 4 maanden?
   Zorg dan dat je er een succes van gaat maken!Juist nu is een goede koers nodig én mensen die er echt voor kunnen en willen gaan. Medewerkers die staan te springen, te trappelen als het waren. Vibe is all you need!
   Kan je op 3 of meer van bovenstaande punten met JA beantwoorden? Dan heb je hulp nodig!We weten allemaal, succes komt niet vanzelf. Je zult nu moeten investeren en bouwen aan een positieve en inspirerende sfeer en werkcultuur. Medewerkers komen mogelijk weer (deels) terug naar kantoor, samenwerken via het nieuwe normaal hoe doe je dat? De medewerkers zullen weer moeten wennen hoe ze samen in de juiste modus komen om er echt een succes van te kunnen maken.
   Ondernemen, groeien, de juiste kwaliteit kunnen leveren, hoge klanttevredenheid kunnen waarborgen, het is altijd spannend of dit lukt en of je de juiste middelen hebt en de beste mensen om dit aan te kunnen. Uitval door ziekte, overbelasting of andere onverwachte zaken komen normaal gesproken op je pad. Maar eerlijk is eerlijk, de laatste maanden was voor iedereen bizar.Dit kun je teruglezen in het onderzoek ‘Effecten van werkgeluk op managers en medewerkers’, van onze strategische partner 2DAYSMOOD. Dus nu is het tijd om het tij te keren en er SAMEN iets aan te gaan doen. Samen anders maar wel leuk en succesvol. Dat wil jij toch ook?
   Lees dan snel verder want JECKX heeft iets fantastisch voor je.
   Een kleine terugblik;Eerst waren mensen bang voor hun gezondheid en die van hun naasten, bang voor de onzekerheid en de impact er van. Dit duurde zo’n anderhalve maand. Deze situatie bracht (gelukkig) bij sommigen het beste in hen naar boven, de meest creatieve ideeën ontstonden, bedrijven gooiden hun business om of gebruikte de Corona om zich op een hele andere manier te profileren. Dit waren de succes storries maar helaas zagen we veel organisaties duiken in bezuinigingen en in traditioneel gedrag. Toen de maatregelen wat werden versoepeld zagen we dat deze organisaties te kampen kregen met sleur, energieverlies, medewerkers bleven dagelijks het zelfde doen. De virtuele borrels waren even leuk maar inmiddels werd dat ook een opgave. Het enthousiasme nam af, de onderlinge verbondenheid liep terug, medewerkers hadden het gewoon minder naar hun zin. Diverse onderzoeken lieten dit ook zien. Het geluksgevoel en het gevoel van geluk op het werk nam af en zelfs wel met een daling van meer dan 2%. (bron: EHERO en 2DAYSMOOD – Crisismonitor). Ook lieten de resultaten zien dat de betrokkenheid en bevlogenheid een stuk minder is geworden, voor de medewerkers die langdurig op afstand werkten.
   Des te belangrijker om als organisatie stil te staan bij het welzijn van de medewerkers.
   JECKX heeft hiervoor nu speciaal de back to business & back to work Workshop ‘Werkgeluk in de Rebound’ ontwikkeld. Een inspirerende en interactieve workshop, zowel offline als online beschikbaar.
   Reboarden & reconnecten zijn 2 zeer belangrijke thema’s voor een inspirerende werkcultuur en optimale samenwerking in deze Corona tijd en het nieuwe normaal. Zeker als je er van deze laatste 4 maanden met volle 100% tegen aan wilt gaan.
   Wellbeing en het Werkgeluk van medewerkers zijn belangrijke succesfactoren binnen organisaties, zo niet de belangrijkste. Want wanneer het goed gaat met de medewerkers zijn zij jouw ambassadeurs naar klanten en eventueel nieuwe medewerkers. Ze spelen een belangrijke rol in jouw branding, de cultuur en bepalen uiteindelijk het succes van de organisatie.
   Wist je dat bevlogen en betrokken medewerkers succesvoller zijn en beter in staat zijn om een verandering te leiden? Laat dat nou net zijn wat je nodig hebt 🙂
   De Workshop Werkgeluk in de Rebound is een pragmatische workshop, bedoeld voor organisaties met een duidelijke ambitie en die het verschil willen maken.De workshop is geschikt voor teams of in te zetten binnen de gehele organisatie. Daarnaast bieden we ook een open inschrijving. De workshop is speciaal bedoeld voor (HR) Managers, teamleiders of andere professionals die werkgeluk en wellbeing binnen hun organisatie hoog op de agenda willen krijgen.
   ● Ben jij op zoek naar wetenschappelijke inzichten?● Heb je behoefte aan tips, theorieën en wil je graag aan de slag met een eenvoudige enpraktische aanpak?● Wil je Werkgeluk strategisch positioneren binnen de organisatie?● Op zoek naar een praktische aanpak die echt werkt?● Wil je de Return on Happiness optimaal benutten, zeker voor deze laatste 4 maanden?● Kan het Welzijn van jou en/of jouw collega’s een boost gebruiken ?● Wil je de medewerker centraal stellen, want jij gelooft in gelukkige medewerker is een gelukkige klant?
   Dan is deze workshop echt voor jou!
   Inhoud & ResultaatDe workshop is een combinatie van wetenschap, theorie en praktijk en in deze workshop leer je alles van:
   ● Het belang van werkgeluk, wat het is en wat je ermee kunt bereiken.● De 2 centrale thema’s Reboarden & Reconnecten.● De Return on Investment (ROI) van Werkgeluk. Zoadat je op diverse fronten je businesscase kunt bepalen, strategisch de aanpak kunt bepalen en de impact ervan volgen.● We reiken je een model aan die heel gemakkelijk is in te zetten en te benutten● Diverse elementen die bijdragen aan het geluk van medewerkers worden besproken● De 6 elementen van Wellbeing● Hoe dragen deze elementen bij in het realiseren van een high performance organization?● Best practises ter inspiratie voor de ontwikkeling van een eigen aanpak● Aanpak en tips voor de borging en succes
   Locatie
   De workshop wordt zowel offline als online gegeven.Voor de online variant bieden we een inspirerende en interactieve webinar aan voor een groepsgrootte van 25-30 personen.
   Voor de organisaties die alweer geheel of gedeeltelijk op kantoor of op locatie werken is de offline versie een ultieme uitkomst om te Reconnecten. Dit kan op eigen locatie maar wij maken zelf ook gebruik van zeer inspirende locaties waar volledig volgens 1,5 meter principe getraind kan worden.
   Mocht je vooral nog vanuit huis werken maar verlang je ernaar om elkaar live te ontmoeten en te verbinden om even weer face to face met elkaar in contact te zijn en elkaar eens ander willen inspireren dan via Zoom of Teams? dan is deze offline versie zeker een uitkomst, uiteraard in een coronavirus-proef trainingsomgeving.
   Online webinar:Datum: 2 September Tijd: 19:00 -20:30hPrijs: 29 euro excl btw
   Off line workshopDatum: 25 SeptemberTijd: 9:30 – 13:00h Prijs: 75 euro excl btw Locatie: Midden Nederland/ Regio Rotterdam
   Liever een losse workshops voor eigen team op een moment dat jullie het beste uitkomt? Neem dan even contact met ons op!06-512 81 564 / 06-497 597 70 / ln.xkcej%40ofni

 • OPLEIDING POSITIVE IMPACT EXPERT

  7 en 8 December

  Ben jij een HR Manager/Businesspartner die binnen je organisatie wilt opschalen naar Duurzaam Werkgeverschap? Wil jij ontdekken hoe je kunt investeren in het Welzijn en Werkgeluk van medewerkers?

  Masterclass Duurzaam WerkgeverschapSteeds weer blijft het een uitdaging voor HR om haar medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Welke knelpunten en uitdagingen spelen er binnen een organisaties? Wat zijn de drijfveren die duurzaam werkgeverschap bepalen? Wat zijn de uitdaging en mogelijkheden om je werknemers duurzaam inzetbaar te houden?
  Voor PW Academy verzorgen wij de tweedaagse Masterclass Duurzaam Werkgeverschap
  Bouw een purpose gedreven organisatie waar duurzaam werkgeverschap centraal staat.Tijdens de 2-daagse masterclass Duurzaam Werkgeverschap delen wij, Cynthia Noordoven en Jolanda van der Steen vanuit JECKX en een aantal gastsprekers, onze inzichten, kennis en ervaringen. Je maakt en onderbouwt een businesscase om zo met een innovatieve aanpak een positieve bedrijfscultuur te creëren.
  Wat levert de masterclass Duurzaam Werkgeverschap jou op?Je hebt alle relevante wetenschappelijke/ theoretisch kennis, best practises, innovatieve en praktische tools in handen om Duurzaam Werkgeverschap strategisch en succesvol binnen jouw organisatie op de agenda te zetten óf als zelfstandige mee aan de slag te gaan;Je leert jouw bijdrage te bepalen en creëert een eigen aanpak voor jouw organisatie;Heb je een innovatieve aanpak die je helpt bij het bouwen en creëren van een positieve bedrijfscultuur. Het onderbouwen en maken van een businesscase. Impact to the max! Voor een grote glimlach.
  Alle informatie en aanmelden kan via deze link

  • Lees verder

   Maar door alles wat jullie is overkomen de laatste tijd kan je wel wat hulp gebruiken. Heb je nieuwe ideeën nodig voor een innovatie of transitieslag? Moeten nieuwe ontwikkelingen jouw organisatie er bovenop brengen? Ben je voor een stabiele situatie afhankelijk van deze 4 maanden?
   Zorg dan dat je er een succes van gaat maken!Juist nu is een goede koers nodig én mensen die er echt voor kunnen en willen gaan. Medewerkers die staan te springen, te trappelen als het waren. Vibe is all you need!
   Kan je op 3 of meer van bovenstaande punten met JA beantwoorden? Dan heb je hulp nodig!We weten allemaal, succes komt niet vanzelf. Je zult nu moeten investeren en bouwen aan een positieve en inspirerende sfeer en werkcultuur. Medewerkers komen mogelijk weer (deels) terug naar kantoor, samenwerken via het nieuwe normaal hoe doe je dat? De medewerkers zullen weer moeten wennen hoe ze samen in de juiste modus komen om er echt een succes van te kunnen maken.
   Ondernemen, groeien, de juiste kwaliteit kunnen leveren, hoge klanttevredenheid kunnen waarborgen, het is altijd spannend of dit lukt en of je de juiste middelen hebt en de beste mensen om dit aan te kunnen. Uitval door ziekte, overbelasting of andere onverwachte zaken komen normaal gesproken op je pad. Maar eerlijk is eerlijk, de laatste maanden was voor iedereen bizar.Dit kun je teruglezen in het onderzoek ‘Effecten van werkgeluk op managers en medewerkers’, van onze strategische partner 2DAYSMOOD. Dus nu is het tijd om het tij te keren en er SAMEN iets aan te gaan doen. Samen anders maar wel leuk en succesvol. Dat wil jij toch ook?
   Lees dan snel verder want JECKX heeft iets fantastisch voor je.
   Een kleine terugblik;Eerst waren mensen bang voor hun gezondheid en die van hun naasten, bang voor de onzekerheid en de impact er van. Dit duurde zo’n anderhalve maand. Deze situatie bracht (gelukkig) bij sommigen het beste in hen naar boven, de meest creatieve ideeën ontstonden, bedrijven gooiden hun business om of gebruikte de Corona om zich op een hele andere manier te profileren. Dit waren de succes storries maar helaas zagen we veel organisaties duiken in bezuinigingen en in traditioneel gedrag. Toen de maatregelen wat werden versoepeld zagen we dat deze organisaties te kampen kregen met sleur, energieverlies, medewerkers bleven dagelijks het zelfde doen. De virtuele borrels waren even leuk maar inmiddels werd dat ook een opgave. Het enthousiasme nam af, de onderlinge verbondenheid liep terug, medewerkers hadden het gewoon minder naar hun zin. Diverse onderzoeken lieten dit ook zien. Het geluksgevoel en het gevoel van geluk op het werk nam af en zelfs wel met een daling van meer dan 2%. (bron: EHERO en 2DAYSMOOD – Crisismonitor). Ook lieten de resultaten zien dat de betrokkenheid en bevlogenheid een stuk minder is geworden, voor de medewerkers die langdurig op afstand werkten.
   Des te belangrijker om als organisatie stil te staan bij het welzijn van de medewerkers.
   JECKX heeft hiervoor nu speciaal de back to business & back to work Workshop ‘Werkgeluk in de Rebound’ ontwikkeld. Een inspirerende en interactieve workshop, zowel offline als online beschikbaar.
   Reboarden & reconnecten zijn 2 zeer belangrijke thema’s voor een inspirerende werkcultuur en optimale samenwerking in deze Corona tijd en het nieuwe normaal. Zeker als je er van deze laatste 4 maanden met volle 100% tegen aan wilt gaan.
   Wellbeing en het Werkgeluk van medewerkers zijn belangrijke succesfactoren binnen organisaties, zo niet de belangrijkste. Want wanneer het goed gaat met de medewerkers zijn zij jouw ambassadeurs naar klanten en eventueel nieuwe medewerkers. Ze spelen een belangrijke rol in jouw branding, de cultuur en bepalen uiteindelijk het succes van de organisatie.
   Wist je dat bevlogen en betrokken medewerkers succesvoller zijn en beter in staat zijn om een verandering te leiden? Laat dat nou net zijn wat je nodig hebt 🙂
   De Workshop Werkgeluk in de Rebound is een pragmatische workshop, bedoeld voor organisaties met een duidelijke ambitie en die het verschil willen maken.De workshop is geschikt voor teams of in te zetten binnen de gehele organisatie. Daarnaast bieden we ook een open inschrijving. De workshop is speciaal bedoeld voor (HR) Managers, teamleiders of andere professionals die werkgeluk en wellbeing binnen hun organisatie hoog op de agenda willen krijgen.
   ● Ben jij op zoek naar wetenschappelijke inzichten?● Heb je behoefte aan tips, theorieën en wil je graag aan de slag met een eenvoudige enpraktische aanpak?● Wil je Werkgeluk strategisch positioneren binnen de organisatie?● Op zoek naar een praktische aanpak die echt werkt?● Wil je de Return on Happiness optimaal benutten, zeker voor deze laatste 4 maanden?● Kan het Welzijn van jou en/of jouw collega’s een boost gebruiken ?● Wil je de medewerker centraal stellen, want jij gelooft in gelukkige medewerker is een gelukkige klant?
   Dan is deze workshop echt voor jou!
   Inhoud & ResultaatDe workshop is een combinatie van wetenschap, theorie en praktijk en in deze workshop leer je alles van:
   ● Het belang van werkgeluk, wat het is en wat je ermee kunt bereiken.● De 2 centrale thema’s Reboarden & Reconnecten.● De Return on Investment (ROI) van Werkgeluk. Zoadat je op diverse fronten je businesscase kunt bepalen, strategisch de aanpak kunt bepalen en de impact ervan volgen.● We reiken je een model aan die heel gemakkelijk is in te zetten en te benutten● Diverse elementen die bijdragen aan het geluk van medewerkers worden besproken● De 6 elementen van Wellbeing● Hoe dragen deze elementen bij in het realiseren van een high performance organization?● Best practises ter inspiratie voor de ontwikkeling van een eigen aanpak● Aanpak en tips voor de borging en succes
   Locatie
   De workshop wordt zowel offline als online gegeven.Voor de online variant bieden we een inspirerende en interactieve webinar aan voor een groepsgrootte van 25-30 personen.
   Voor de organisaties die alweer geheel of gedeeltelijk op kantoor of op locatie werken is de offline versie een ultieme uitkomst om te Reconnecten. Dit kan op eigen locatie maar wij maken zelf ook gebruik van zeer inspirende locaties waar volledig volgens 1,5 meter principe getraind kan worden.
   Mocht je vooral nog vanuit huis werken maar verlang je ernaar om elkaar live te ontmoeten en te verbinden om even weer face to face met elkaar in contact te zijn en elkaar eens ander willen inspireren dan via Zoom of Teams? dan is deze offline versie zeker een uitkomst, uiteraard in een coronavirus-proef trainingsomgeving.
   Online webinar:Datum: 2 September Tijd: 19:00 -20:30hPrijs: 29 euro excl btw
   Off line workshopDatum: 25 SeptemberTijd: 9:30 – 13:00h Prijs: 75 euro excl btw Locatie: Midden Nederland/ Regio Rotterdam
   Liever een losse workshops voor eigen team op een moment dat jullie het beste uitkomt? Neem dan even contact met ons op!06-512 81 564 / 06-497 597 70 / ln.xkcej%40ofni

 • TRY OUT SESSIE ’OPLEIDING POSITIVE IMPACT EXPERT'

  29 September 2021

  Ben jij een HR Manager/Businesspartner die binnen je organisatie wilt opschalen naar Duurzaam Werkgeverschap? Wil jij ontdekken hoe je kunt investeren in het Welzijn en Werkgeluk van medewerkers?


  • Lees verder

   Maar door alles wat jullie is overkomen de laatste tijd kan je wel wat hulp gebruiken. Heb je nieuwe ideeën nodig voor een innovatie of transitieslag? Moeten nieuwe ontwikkelingen jouw organisatie er bovenop brengen? Ben je voor een stabiele situatie afhankelijk van deze 4 maanden?
   Zorg dan dat je er een succes van gaat maken!Juist nu is een goede koers nodig én mensen die er echt voor kunnen en willen gaan. Medewerkers die staan te springen, te trappelen als het waren. Vibe is all you need!
   Kan je op 3 of meer van bovenstaande punten met JA beantwoorden? Dan heb je hulp nodig!We weten allemaal, succes komt niet vanzelf. Je zult nu moeten investeren en bouwen aan een positieve en inspirerende sfeer en werkcultuur. Medewerkers komen mogelijk weer (deels) terug naar kantoor, samenwerken via het nieuwe normaal hoe doe je dat? De medewerkers zullen weer moeten wennen hoe ze samen in de juiste modus komen om er echt een succes van te kunnen maken.
   Ondernemen, groeien, de juiste kwaliteit kunnen leveren, hoge klanttevredenheid kunnen waarborgen, het is altijd spannend of dit lukt en of je de juiste middelen hebt en de beste mensen om dit aan te kunnen. Uitval door ziekte, overbelasting of andere onverwachte zaken komen normaal gesproken op je pad. Maar eerlijk is eerlijk, de laatste maanden was voor iedereen bizar.Dit kun je teruglezen in het onderzoek ‘Effecten van werkgeluk op managers en medewerkers’, van onze strategische partner 2DAYSMOOD. Dus nu is het tijd om het tij te keren en er SAMEN iets aan te gaan doen. Samen anders maar wel leuk en succesvol. Dat wil jij toch ook?
   Lees dan snel verder want JECKX heeft iets fantastisch voor je.
   Een kleine terugblik;Eerst waren mensen bang voor hun gezondheid en die van hun naasten, bang voor de onzekerheid en de impact er van. Dit duurde zo’n anderhalve maand. Deze situatie bracht (gelukkig) bij sommigen het beste in hen naar boven, de meest creatieve ideeën ontstonden, bedrijven gooiden hun business om of gebruikte de Corona om zich op een hele andere manier te profileren. Dit waren de succes storries maar helaas zagen we veel organisaties duiken in bezuinigingen en in traditioneel gedrag. Toen de maatregelen wat werden versoepeld zagen we dat deze organisaties te kampen kregen met sleur, energieverlies, medewerkers bleven dagelijks het zelfde doen. De virtuele borrels waren even leuk maar inmiddels werd dat ook een opgave. Het enthousiasme nam af, de onderlinge verbondenheid liep terug, medewerkers hadden het gewoon minder naar hun zin. Diverse onderzoeken lieten dit ook zien. Het geluksgevoel en het gevoel van geluk op het werk nam af en zelfs wel met een daling van meer dan 2%. (bron: EHERO en 2DAYSMOOD – Crisismonitor). Ook lieten de resultaten zien dat de betrokkenheid en bevlogenheid een stuk minder is geworden, voor de medewerkers die langdurig op afstand werkten.
   Des te belangrijker om als organisatie stil te staan bij het welzijn van de medewerkers.
   JECKX heeft hiervoor nu speciaal de back to business & back to work Workshop ‘Werkgeluk in de Rebound’ ontwikkeld. Een inspirerende en interactieve workshop, zowel offline als online beschikbaar.
   Reboarden & reconnecten zijn 2 zeer belangrijke thema’s voor een inspirerende werkcultuur en optimale samenwerking in deze Corona tijd en het nieuwe normaal. Zeker als je er van deze laatste 4 maanden met volle 100% tegen aan wilt gaan.
   Wellbeing en het Werkgeluk van medewerkers zijn belangrijke succesfactoren binnen organisaties, zo niet de belangrijkste. Want wanneer het goed gaat met de medewerkers zijn zij jouw ambassadeurs naar klanten en eventueel nieuwe medewerkers. Ze spelen een belangrijke rol in jouw branding, de cultuur en bepalen uiteindelijk het succes van de organisatie.
   Wist je dat bevlogen en betrokken medewerkers succesvoller zijn en beter in staat zijn om een verandering te leiden? Laat dat nou net zijn wat je nodig hebt 🙂
   De Workshop Werkgeluk in de Rebound is een pragmatische workshop, bedoeld voor organisaties met een duidelijke ambitie en die het verschil willen maken.De workshop is geschikt voor teams of in te zetten binnen de gehele organisatie. Daarnaast bieden we ook een open inschrijving. De workshop is speciaal bedoeld voor (HR) Managers, teamleiders of andere professionals die werkgeluk en wellbeing binnen hun organisatie hoog op de agenda willen krijgen.
   ● Ben jij op zoek naar wetenschappelijke inzichten?● Heb je behoefte aan tips, theorieën en wil je graag aan de slag met een eenvoudige enpraktische aanpak?● Wil je Werkgeluk strategisch positioneren binnen de organisatie?● Op zoek naar een praktische aanpak die echt werkt?● Wil je de Return on Happiness optimaal benutten, zeker voor deze laatste 4 maanden?● Kan het Welzijn van jou en/of jouw collega’s een boost gebruiken ?● Wil je de medewerker centraal stellen, want jij gelooft in gelukkige medewerker is een gelukkige klant?
   Dan is deze workshop echt voor jou!
   Inhoud & ResultaatDe workshop is een combinatie van wetenschap, theorie en praktijk en in deze workshop leer je alles van:
   ● Het belang van werkgeluk, wat het is en wat je ermee kunt bereiken.● De 2 centrale thema’s Reboarden & Reconnecten.● De Return on Investment (ROI) van Werkgeluk. Zoadat je op diverse fronten je businesscase kunt bepalen, strategisch de aanpak kunt bepalen en de impact ervan volgen.● We reiken je een model aan die heel gemakkelijk is in te zetten en te benutten● Diverse elementen die bijdragen aan het geluk van medewerkers worden besproken● De 6 elementen van Wellbeing● Hoe dragen deze elementen bij in het realiseren van een high performance organization?● Best practises ter inspiratie voor de ontwikkeling van een eigen aanpak● Aanpak en tips voor de borging en succes
   Locatie
   De workshop wordt zowel offline als online gegeven.Voor de online variant bieden we een inspirerende en interactieve webinar aan voor een groepsgrootte van 25-30 personen.
   Voor de organisaties die alweer geheel of gedeeltelijk op kantoor of op locatie werken is de offline versie een ultieme uitkomst om te Reconnecten. Dit kan op eigen locatie maar wij maken zelf ook gebruik van zeer inspirende locaties waar volledig volgens 1,5 meter principe getraind kan worden.
   Mocht je vooral nog vanuit huis werken maar verlang je ernaar om elkaar live te ontmoeten en te verbinden om even weer face to face met elkaar in contact te zijn en elkaar eens ander willen inspireren dan via Zoom of Teams? dan is deze offline versie zeker een uitkomst, uiteraard in een coronavirus-proef trainingsomgeving.
   Online webinar:Datum: 2 September Tijd: 19:00 -20:30hPrijs: 29 euro excl btw
   Off line workshopDatum: 25 SeptemberTijd: 9:30 – 13:00h Prijs: 75 euro excl btw Locatie: Midden Nederland/ Regio Rotterdam
   Liever een losse workshops voor eigen team op een moment dat jullie het beste uitkomt? Neem dan even contact met ons op!06-512 81 564 / 06-497 597 70 / ln.xkcej%40ofni

 • Nieuwe workshop: ‘Werkgeluk in de Rebound’

  24 Juni 2020

  Wil jij dit laatste kwartaal met de organisatie succesvol afsluiten?
  De schade van de Corona proberen te minimaliseren of het liefst helemaal vergeten?

  Herkenbaar?
  Je bent er ook wel een beetje klaar mee? Heb je er zin in om er vól voor te gaan om er sámen een succesvol laatste kwartaal van te maken?

  De schade van de Corona laat je het liefst ver achter je, je wilt alleen nog maar vooruit kijken.
  Je hoopt dat jouw collega’s weer dát gevoel terug krijgen, enthousiast en betrokken zijn om vol inspiratie er weer tegenaan te kunnen. Dat ze er na de vakantie weer zin in hebben nu ze aan de slag mogen. Je wilt ze een uitzicht, doel en focus geven voor de komende 4 maanden.

  • Lees verder

   Maar door alles wat jullie is overkomen de laatste tijd kan je wel wat hulp gebruiken. Heb je nieuwe ideeën nodig voor een innovatie of transitieslag? Moeten nieuwe ontwikkelingen jouw organisatie er bovenop brengen? Ben je voor een stabiele situatie afhankelijk van deze 4 maanden?
   Zorg dan dat je er een succes van gaat maken!Juist nu is een goede koers nodig én mensen die er echt voor kunnen en willen gaan. Medewerkers die staan te springen, te trappelen als het waren. Vibe is all you need!
   Kan je op 3 of meer van bovenstaande punten met JA beantwoorden? Dan heb je hulp nodig!We weten allemaal, succes komt niet vanzelf. Je zult nu moeten investeren en bouwen aan een positieve en inspirerende sfeer en werkcultuur. Medewerkers komen mogelijk weer (deels) terug naar kantoor, samenwerken via het nieuwe normaal hoe doe je dat? De medewerkers zullen weer moeten wennen hoe ze samen in de juiste modus komen om er echt een succes van te kunnen maken.
   Ondernemen, groeien, de juiste kwaliteit kunnen leveren, hoge klanttevredenheid kunnen waarborgen, het is altijd spannend of dit lukt en of je de juiste middelen hebt en de beste mensen om dit aan te kunnen. Uitval door ziekte, overbelasting of andere onverwachte zaken komen normaal gesproken op je pad. Maar eerlijk is eerlijk, de laatste maanden was voor iedereen bizar.Dit kun je teruglezen in het onderzoek ‘Effecten van werkgeluk op managers en medewerkers’, van onze strategische partner 2DAYSMOOD. Dus nu is het tijd om het tij te keren en er SAMEN iets aan te gaan doen. Samen anders maar wel leuk en succesvol. Dat wil jij toch ook?
   Lees dan snel verder want JECKX heeft iets fantastisch voor je.
   Een kleine terugblik;Eerst waren mensen bang voor hun gezondheid en die van hun naasten, bang voor de onzekerheid en de impact er van. Dit duurde zo’n anderhalve maand. Deze situatie bracht (gelukkig) bij sommigen het beste in hen naar boven, de meest creatieve ideeën ontstonden, bedrijven gooiden hun business om of gebruikte de Corona om zich op een hele andere manier te profileren. Dit waren de succes storries maar helaas zagen we veel organisaties duiken in bezuinigingen en in traditioneel gedrag. Toen de maatregelen wat werden versoepeld zagen we dat deze organisaties te kampen kregen met sleur, energieverlies, medewerkers bleven dagelijks het zelfde doen. De virtuele borrels waren even leuk maar inmiddels werd dat ook een opgave. Het enthousiasme nam af, de onderlinge verbondenheid liep terug, medewerkers hadden het gewoon minder naar hun zin. Diverse onderzoeken lieten dit ook zien. Het geluksgevoel en het gevoel van geluk op het werk nam af en zelfs wel met een daling van meer dan 2%. (bron: EHERO en 2DAYSMOOD – Crisismonitor). Ook lieten de resultaten zien dat de betrokkenheid en bevlogenheid een stuk minder is geworden, voor de medewerkers die langdurig op afstand werkten.
   Des te belangrijker om als organisatie stil te staan bij het welzijn van de medewerkers.
   JECKX heeft hiervoor nu speciaal de back to business & back to work Workshop ‘Werkgeluk in de Rebound’ ontwikkeld. Een inspirerende en interactieve workshop, zowel offline als online beschikbaar.
   Reboarden & reconnecten zijn 2 zeer belangrijke thema’s voor een inspirerende werkcultuur en optimale samenwerking in deze Corona tijd en het nieuwe normaal. Zeker als je er van deze laatste 4 maanden met volle 100% tegen aan wilt gaan.
   Wellbeing en het Werkgeluk van medewerkers zijn belangrijke succesfactoren binnen organisaties, zo niet de belangrijkste. Want wanneer het goed gaat met de medewerkers zijn zij jouw ambassadeurs naar klanten en eventueel nieuwe medewerkers. Ze spelen een belangrijke rol in jouw branding, de cultuur en bepalen uiteindelijk het succes van de organisatie.
   Wist je dat bevlogen en betrokken medewerkers succesvoller zijn en beter in staat zijn om een verandering te leiden? Laat dat nou net zijn wat je nodig hebt 🙂
   De Workshop Werkgeluk in de Rebound is een pragmatische workshop, bedoeld voor organisaties met een duidelijke ambitie en die het verschil willen maken.De workshop is geschikt voor teams of in te zetten binnen de gehele organisatie. Daarnaast bieden we ook een open inschrijving. De workshop is speciaal bedoeld voor (HR) Managers, teamleiders of andere professionals die werkgeluk en wellbeing binnen hun organisatie hoog op de agenda willen krijgen.
   ● Ben jij op zoek naar wetenschappelijke inzichten?● Heb je behoefte aan tips, theorieën en wil je graag aan de slag met een eenvoudige enpraktische aanpak?● Wil je Werkgeluk strategisch positioneren binnen de organisatie?● Op zoek naar een praktische aanpak die echt werkt?● Wil je de Return on Happiness optimaal benutten, zeker voor deze laatste 4 maanden?● Kan het Welzijn van jou en/of jouw collega’s een boost gebruiken ?● Wil je de medewerker centraal stellen, want jij gelooft in gelukkige medewerker is een gelukkige klant?
   Dan is deze workshop echt voor jou!
   Inhoud & ResultaatDe workshop is een combinatie van wetenschap, theorie en praktijk en in deze workshop leer je alles van:
   ● Het belang van werkgeluk, wat het is en wat je ermee kunt bereiken.● De 2 centrale thema’s Reboarden & Reconnecten.● De Return on Investment (ROI) van Werkgeluk. Zoadat je op diverse fronten je businesscase kunt bepalen, strategisch de aanpak kunt bepalen en de impact ervan volgen.● We reiken je een model aan die heel gemakkelijk is in te zetten en te benutten● Diverse elementen die bijdragen aan het geluk van medewerkers worden besproken● De 6 elementen van Wellbeing● Hoe dragen deze elementen bij in het realiseren van een high performance organization?● Best practises ter inspiratie voor de ontwikkeling van een eigen aanpak● Aanpak en tips voor de borging en succes
   Locatie
   De workshop wordt zowel offline als online gegeven.Voor de online variant bieden we een inspirerende en interactieve webinar aan voor een groepsgrootte van 25-30 personen.
   Voor de organisaties die alweer geheel of gedeeltelijk op kantoor of op locatie werken is de offline versie een ultieme uitkomst om te Reconnecten. Dit kan op eigen locatie maar wij maken zelf ook gebruik van zeer inspirende locaties waar volledig volgens 1,5 meter principe getraind kan worden.
   Mocht je vooral nog vanuit huis werken maar verlang je ernaar om elkaar live te ontmoeten en te verbinden om even weer face to face met elkaar in contact te zijn en elkaar eens ander willen inspireren dan via Zoom of Teams? dan is deze offline versie zeker een uitkomst, uiteraard in een coronavirus-proef trainingsomgeving.
   Online webinar:Datum: 2 September Tijd: 19:00 -20:30hPrijs: 29 euro excl btw
   Off line workshopDatum: 25 SeptemberTijd: 9:30 – 13:00h Prijs: 75 euro excl btw Locatie: Midden Nederland/ Regio Rotterdam
   Liever een losse workshops voor eigen team op een moment dat jullie het beste uitkomt? Neem dan even contact met ons op!06-512 81 564 / 06-497 597 70 / ln.xkcej%40ofni

 • Make Blue Monday Your ‘Happy 2021 Monday’

  7 Januari 2021

  SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SPECIALE EDITIE VAN ONZE STAY OK CAFEES; ‘STAY OK BLUE MONDAY CAFE’

  De derde maandag van januari is wereldwijd uitgeroepen tot de meest depressieve dag van het jaar. De Britse Psycholoog Cliff Arnall bedacht, naar eigen zeggen in 2005 een ‘wetenschappelijke formule’ waarom dit zo is.

  • Lees verder

   Volgens hem zou dit te maken hebben met het feit dat het uitvoeren van goede voornemens geheel of gedeeltelijk mislukt is en de vakanties nog ver weg lijken. Ook het gegeven dat het de eerste dag van de werkweek is zou hier aan bij dragen. Het gegeven dat de dagen nog donker zijn in deze periode, wordt ook als onderbouwing van de Blue Monday Mood gebruikt. Ondanks het feit dat hij over deze ‘wetenschappelijke’ onderbouwing veel kritiek kreeg van collega’s uit zijn vakgebied, heeft de media dit massaal overgenomen.
   JECKX wil hier een ander geluid tegenover zetten en organiseert op 18 januari het STAY OK BLUE MONDAY CAFE.
   Een online event, welke jij gratis bij kunt wonen en aan kunt bijdragen!

   Bekijk hier de flyer met alle informatie over deze speciale editie van het STAY OK CAFE