Anne Bavelaar

Anne Bavelaar: Titel MSc BedrijfseconomiePersonal trainer en hormoon therapeut in opleiding

Mijn expertise

Anne Bavelaar: Ik ben voormalig topsporter en Nederlands Kampioene moderne vijfkamp. Ik heb altijd op internationaal niveau topsport bedreven en heb de afgelopen jaren op diverse plaatsen in Europa getraind. Naast atlete ben ik gecertificeerd personal trainer en houd ik me bezig met het optimaliseren van fysieke en mentale prestaties. Hiervoor maak ik gebruik van mijn kennis over fysieke- en mentale gezondheid (zoals trainingsleer en hormonen), motivatie en stress- en timemanagement. 

Passie & Missie

Ik geloof dat wij allemaal bijdragen aan het collectieve geluk door als individu op een positieve manier in het leven te staan en te doen waar men energie van krijgt. Zo creëren we waarde voor elkaar en inspireren we ook anderen verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen geluk. Aan de basis hiervan staat mentale- en fysieke gezondheid en Power Break wil zo veel mogelijk mensen helpen deze basis zo bestendig en vruchtbaar mogelijk te maken. Dit doet Power Break met korte en energie gevende bewegingsmomenten.

Shift with Impact

Ik wil een verschil maken voor het levensgeluk van eenieder, en ik geloof dat levensgeluk resulteert in hogere productiviteit en creatie van waarde ook voor de werkgever en voor klanten. Hieraan wil ik bijdragen door me te richten op fysieke- en mentale gezondheid.

Mens sana in corpore sano"A healthy mind in a healthy body"