Annemarein Geervliet

Annemarein Geervliet: Titel Drs. Business HRMHR Business Partner

Mijn expertise

Mijn expertise ligt bij complexe bemensingsvraagstukken bij transities;
begeleiding van exittrajecten en begeleiding in cultuurverandering.
In mijn aanpak zie ik de mens niet als een resource, maar als een kracht met talenten. Organisaties zouden moeten streven de bevlogenheid in werknemers te stimuleren. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer organisaties mensen op de juiste plek zetten, ze stimuleert verantwoordelijkheid te nemen en hun zelfreflectie te vergroten, deze organisaties aanzienlijk succesvoller worden.

Passie & Missie

Een directe, heldere aanpak met als doel resultaten te behalen kenmerkt mijn werkwijze. Als HR Business Partner van directie en (senior) management lever ik graag een bijdrage aan het realiseren van de strategie door (complexe) HR-middelen strategisch maar ook praktisch in te zetten. Het verder ontwikkelen van mens, het bouwen aan en waar nodig veranderen van een organisatie is waar mijn passie ligt. Resultaatgericht, verbindend, daadkracht en een hands-on mentaliteit zijn (kern)eigenschappen die ik inzet bij het realiseren van de gewenste resultaten en veranderingen.

Shift with Impact

Ik wil impact maken door organisatie en mens te stimuleren in ontwikkeling en groei. Dit door continu de balans te zoeken tussen mens en organisatie.

Quote:"Work hard, play hard!"