Michaela van Rassel

Boardroom Begeleider / Interim Manager / Freelance Kok

Mijn expertise
Een ondernemende en inspirerende algemeen directeur, met een track record van gerealiseerde organisatieverandering.
Met een sterke focus op het gewenste resultaat, no nonsens. Denkt strategisch, focust op het grote geheel en doel en verbindt ook strategie met nuchtere implementatie. Member van SER Topvrouwen en zelf genomineerd als Topvrouw van het jaar xx. Michaela onderschrijft het belang van een groter aandeel vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Ze heeft het innovatief vermogen en met haar resultaatgericht en praktische aanpak geeft zij heldere en doeltreffende adviezen die bijdragen in een evenwichtige besluitvorming.

Mijn passie
Sterk geloof in menselijk kapitaal als belangrijkste drijfveer voor succes. Ziet het belang van het verbinden van mensen en gedeelde waarden. Durft een risico te nemen. Ze heeft een scherpe maatschappelijke antenne, is lang actief geweest als Voorzitter Bestuur Goudse Schouwburg waar ze vanuit cultureel ondernemerschap verantwoordelijk was voor de nieuwbouw van de Schouwburg. Maakt zich daarnaast hard voor genderdiversiteit in bedrijven en wil dit bovenaan de boardroomagenda plaatsen.
Voor optimale balans in haar werk/privé heeft Michaela zich laten scholen als professioneel kok en haar eigen bedrijf GardeWerk op gericht. Verzocht als freelance kok naast al haar andere drukke activiteiten hoogstaande culinaire maaltijden voor lokale restaurants en BN’ers. Koken is haar grote passie.

Shift with impact!

 

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief