Rick van der Steen

Afgestudeerd acteur aan de Hogeschool voor Kunsten in AmsterdamTrainingsacteur

Expertise

Als trainingsacteur houdt Rick mensen een spiegel voor waardoor zij zich bewuster worden over wie ze zijn, wat ze doen en wat dat teweeg brengt bij anderen.Door zijn achtergrond als fysiek acteur kijkt hij scherper naar iemands lichaamstaal (mensen communiceren voor 20% verbaal en 80% non-verbaal). Rick maakt mensen echt bewust van hun non-verbale communicatie en hij zie hier in kunnen verbeteren en meer hun voordeel mee kunnen doen. Hij kan men daar verder in trainen. Daarnaast geeft hij ook inspirational Talks (zowel Nederlands als Engelstalig) over onderwerpen als:*Yes Theorie*The fuck-it List* en Aangaan van moeilijke situaties. Samen met JECKX draagt Rick als trainersacteur bij aan workshops als het Goede Gesprek, Kracht van Waardering en Zakelijk Verleiden. Hij geeft tevens webinars en motivational/ inspiration talks voor opdrachtgevers,

Passie & Missie

Het zit in mijn nature om mensen te helpen, en het is mijn passie om te acteren, een verhaal te vertellen en zo mensen mee te nemen, om iets over te brengen en om mensen aan het denken te zetten.
Als trainingsacteur zag ik de kans om mijn passie en mijn nature te combineren en zo bij te dragen aan een groeiproces van individu of team.

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief