Jeannine la Rose

Professioneel zangpedagoog, presentatie coach, artiest en EVTmaster (Estill Voice Training System)

Expertise
Meer dan 21 jaar ervaring in de muziek en zangpedagogiek en is bekend van grote musicals zoals: Hair, The Soul of Motown, Mary Poppins, Daddy Cool, The Color Purple, en als zangeres in verschillende top formaties. Op dit moment is ze te zien in Tina de Tina Turner Musical. Jeannine is afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam.

Naast al haar expertises verzorgt Jeannine voor JECKX workshops zoals Happy Performer, zet ze haar professie in als performance/ stemcoach en trainingsacteur.
Jeannine heeft internationale ervaring en geeft workshops in onder andere Europa, Azië, Latijns-Amerika, en op de Antillen.

Passie & Missie
Haar persoonlijke kracht is om iedereen van alle leeftijden en achtergronden beter te leren met hun stem om te gaan.
Het unieke aan haar eigen S.T.E.M.-training is dat Jeannine vanuit haar muzikale/theatrale achtergrond een nieuwe kijk biedt op hoe je jouw stem en lichaam beter kunt gebruiken bij het geven van presentaties en speeches. In korte tijd krijg je een ’boost’ aan zelfvertrouwen en positieve energie door haar praktische tips die meteen toepasbaar zijn in de praktijk.

Doelgroep: CEO, manager, politicus, motivational speaker, sales medewerker, sollicitant, docent, student, artiest, kunstenaar, topsporter, zelfstandig ondernemer die te maken hebben met het presenteren van zichzelf, het bedrijf, of jouw product?
Jeannine helpt jou je S.T.E.M. te laten klinken!

Shift with impact!
Nothing can dim the light that shines from within -Maya Angelou

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief