Over JECKX

Wie is JECKX?

JECKX is het Sustainable Development Instituut in Nederland, opgericht door 2 bevlogen professionals; Jolanda van der Steen en Cynthia Noordoven. Samen en met strategische partners bundelen zij kennis en krachten om organisaties te helpen op het gebied van duurzaam ondernemen en implementatie en uitvoering van de SDG’s.
Ons team brengt vanuit inspiratie en innovatie verandering op gang vanuit veel enthousiasme, energie, kennis en ervaring maar vooral creativiteit en drive. In onze aanpak en de focus op Happiness & Wellbeing in organisaties gaan wij voor duurzaam succes.

Illustration
Illustration

Cynthia Noordoven

Mijn naam: Cynthia Rosa Barbara Noordoven. Een gedreven en creatieve HR & Change manager / Chief Happiness Officer/coach/trainer en spreker. Ruime ervaring in verandermanagement, werkgeluk, sociale innovatie, organisatie-inrichting, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, cultuurprogramma’s, leiderschapsprogramma’s, management drives, coaching & training.
Mijn ambitieVan werkgeluk de norm maken in Nederland.
krow%40ssenippaH is like a boomerang… what you give is what you get!

 • Lees verder

  Ik geloof in een andere samenleving. Een samenleving waarin we elkaar versterken, elkaar helpen, echt betrokken zijn, uitgaan van het positieve, geloven in ieders talent en kracht en niet alleen gaan voor de hoogste winst en eigenbelang.

  Een samenleving waarin we tolerant zijn, waar we naar elkaar luisteren en onze krachten bundelen, een samenleving waarin delen het nieuwe vermenigvuldigen is. Waarin we de dingen radicaal anders doen, een samenleving waarin we grenzen verleggen door lef te tonen en vanuit onze passie te acteren door ruimte te geven, uit comfortzones durven te treden en controles los te laten, waar we beslissingen nemen centraal staat en waar we ons hoofd boven het maaiveld durven uit te steken, waarin fouten maken mag en we van elkaar willen leren. Niet de processen maar de mens centraal stellen.

  Medewerkers zijn in de basis het gelukkigst als zij ‘samen’ een ‘prestatie’ kunnen leveren. Dat is precies wat mij drijft, samen doen! Het belangrijkste is dat het klopt, het klopt dat we elkaar nodig hebben in dit leven. Zo nodig, om te geven, te ontvangen en te delen. Om te zijn en te zien. Het is zo enorm bepalend voor hoe je vooruit komt, hoe je je gesteund, gesterkt én begrepen voelt. Hoe het je vleugels geeft, ook als je even niet meer kunt vliegen. Iedereen elke dag plezier door focus on the good: Gewoon, Samen, Doen!
  Door JECKX heb ik de kans om met andere professionals mijn passie en kennis te verbinden, elkaar te inspireren en samen te werken aan dezelfde ambitie. Samen net even anders is leuker! 
  Ik word echt blij van: een lekkere kop cappuccino, chocola (puur), sushi, een goed boek, mensen, reizen, verandering, ontwikkeling en groei en een heerlijke wandeling met de hond door de natuur.

Illustration

Jolanda van der Steen

Mijn naam: Jolanda van der Steen-Bussem, een betrokken en bevlogen trainer/coach/consultant en werkgelukdeskundige. Maar bovenal een ondernemer en een verbinder. Na 23 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder 15 jaar als integraal manager, zet ik vanaf 2007 als ondernemer in bovenstaande rollen mijn passie, talenten, ervaring en kennis in.
Mijn passieDe ont-wikkeling van mens én organisatie.
krow%40ssenippaH is like a boomerang… what you give is what you get!

 • Lees verder

  Als gecertificeerd Train de Trainer DISC, Kernkwaliteiten, Voice Dialoque en werkgelukdeskundige gebruik ik deze én andere theorieën als bagage voor trajecten op het gebied van: (persoonlijke) leiderschapstrajecten, loopbaanontwikkeling, werkgeluk, cultuurveranderingstrajecten, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, team coaching, online coaching & training.
  Ik ben ervan overtuigd dat door de ontwikkeling van de mens in de organisatie, niet alleen de medewerkers zich ontwikkelen, maar de organisatie zelf ook. Ook klanten en relaties van deze bedrijven profiteren hiervan. Zorg je goed voor je medewerkers? Dan zorgen zij voor jouw klanten. Een gevleugelde uitspraak die ik graag onderschrijf.
  Inzetten op talentontwikkeling, doen waar je goed in bent, waar je passie ligt, ruimte krijgen binnen organisaties (of je eigen organisatie) om dit te leven. Ik ben ervan overtuigd dat dit het nieuwe goud is.
  In een tijd waarin verandering de enige constante is, is het goed te weten wie je bent, waar je voor staat en waar je gelukkig van wordt. We mogen steeds langer werken. De veranderingen gaan steeds sneller. In deze tijd gaat het niet zozeer om wat je kent maar wie je bent! En wie ben jij dan? Waar word jij gelukkig van? Wat zijn jouw talenten en hoe zet jij deze optimaal in?
  Gewaardeerd worden, ertoe doen en je talenten kunnen inzetten binnen de organisatie. Dit zijn enkele motivators waar mensen gelukkig van worden. Wanneer je je inzet waar je goed in bent, dat gewaardeerd wordt komt dit als een boemerang terug….voor mijn klanten…maar ook voor mijzelf!
  Belangrijke waarden voor mij zijn: vrijheid, eigen regie en verantwoordelijkheid, integriteit en gelijkwaardigheid. Bij deze waarden heb ik met JECKX invulling kunnen geven aan een belangrijke motivator voor mij: samenwerken.Het delen van kennis, ervaring, inzichten en beelden. Elkaar inspireren en van elkaar leren. Je passie delen en met deze synergie nog meer waarde kunnen toevoegen aan onze opdrachtgevers, dat is wat mij drijft!
  Ik word echt blij van: reizen, family time, ondernemen, verbinden, mijn werk én mijn opdrachtgevers, een gezellig feestje, een goed boek en een strandwandeling