Partners waarmee wij nauw samenwerken

2DAYSMOOD motiveert medewerkers, teamleiders, HR Managers én directeuren om verantwoordelijkheid te nemen voor een positief werkklimaat.
JECKX is een strategisch partnership met 2DAYSMOOD aangegaan om deze verantwoordelijkheid zo optimaal te vervullen. Daar waar 2DAYSMOOD een innovatief wetenschappelijk bewezen tool aanbiedt om Medewerkersbetrokkenheid te meten, gaat JECKX aan de hand van de beschikbare data, die realtime beschikbaar is, samen met organisaties aan de slag om de gewenste verandering en mogelijkheden voor een positief werkklimaat en Human Wellbeing te realiseren.
JECKX vervult hiermee de strategische consultancyactiviteiten voor 2DAYSMOOD. De ambitie en het enthousiasme om samen verder te komen is wederzijds.

STONE ondersteunt organisaties bij het invullen van tijdelijke vacatures (HBO/WO) en het uitvoeren van projecten op het gebied van Finance, IT, HR en Technology.
Zij doen dit ondernemend en samen met opdrachtgevers en kandidaten. Toegankelijk, nuchter en eigen dat is wat Stone typeert en helemaal bij JECKX past. Ontwikkelingen en veranderingen binnen organisaties worden door onze samenwerking vanuit breedste zin van het woord bekeken en opgepakt waarbij innovatief, integraal en effectief sleutelwoorden voor ons zijn.
De foto’s van onze activiteiten op de website zijn gemaakt door en i.s.m. Stone, 2DM en JECKX.

Ruimte voor communicatie maakt het verschil tussen ambitie en succes.
Ruimte. Als er één woord is dat samenvat wat Buro Rietveld voor klanten betekent, dan is dat ‘t. Samen maken we pas op de plaats. Doen zelfs een stapje terug. Zodat we van een afstand naar je communicatievraagstuk kunnen kijken en uiteindelijk doordringen tot de kern. Snappen wat je werkelijk wilt bereiken bij je stakeholders. Uniek? In ieder geval bijzonder. Wij luisteren, duiden, creëren en activeren, zodat jij tot nieuwe inzichten komt.

TISKO houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerk websites, webshops en mobiele apps. JECKX heeft een nauwe samenwerking met TISKO om de online engagement voortdurend te optimaliseren.
TISKO is opgericht door de jonge en creatieve ondernemer Preston Ziessen en zit gevestigd in Blaricum.

Power Break is dè manier om aan de fysieke vitaliteit van medewerkers bij te dragen. Opgericht door topsporter Anne Bavelaar, heeft Power Break het doel om medewerkers van een korte beweegpauze te voorzien tijdens lange werkdagen achter de computer. Door deze break samen met collega’s te doen stimuleert het niet alleen de fysieke en mentale gezondheid maar ook het sociale contact met collega’s.