Week van de werkstress 2023

Maandag 13 november is het zover en de start van Week van de Werkstress met als thema (ver)binding.

JECKX werkt het liefst vanuit een positieve aanpak omdat we weten dat de impact van Werkgeluk & Wellbeing velen maler krachtiger en meer impact maakt op mens en organisatie dan handelen vanuit ‘pijn’ en dus Werkstress. Dat betekent niet dat wij onze ogen sluiten voor wat er op dit moment in onze maatschappij en vele organisaties speelt. Juist niet! Want huidige cijfers laten zien dat het serieus business is en Werkstress aandacht vraagt, dat staat buiten kijf.

Want wist je dat op dit moment het verzuim hoger blijkt dan ooit? En het psychisch en stress-gerelateerd verzuim blijven toenemen?
Dat zelfs verwacht wordt dat deze stijging aanhoudt en in 2030 ruim een derde van de werknemers zullen verzuimen wegens psychisch verzuim? Hoog tijd om tijdig in actie te komen!

In onze positieve aanpak zijn we gericht op het terugdringen van werkstress en personeelsverloop. Wij hanteren wij hiervoor een integrale methode die data gedreven en mensgeorienteerd is. Dat betekent dat we onderzoeken naar oorzaken en samen op zoek gaan naar de meest passende acties met succesvol resultaat. We werken aanzicht, vergroten kennis binnen de organisatie en gezamenlijke nieuwe mindset die een positieve organisatiecultuur versterkt en daarmee een duurzame oplossing biedt. Dit levert meer bevlogenheid, veerkracht en maakt de organisatie wendbaarder.

Voor deze week van de werkstress heeft JECKX een aantal mooie sessies georganiseerd. Online en live. Kijk naar onze agenda waar jij aan deel kunt nemen!

Agenda

In de week van de werkstress organiseert JECKX diverse sessies rondom de thema’s werkstress, werkgeluk en duurzaam werkgeverschap;

13 November  Webinar  “Werkstress verlagen? Werkgeluk is het antwoord!

Tijd: 09.30-10.30 uur
Locatie: Online
Gratis deelnemen? Aanmelden via deze link.

14  November
In company dialoogsessie voor HR professionals over het thema Duurzaam Werkgeverschap.

15 November
4e Opleidingsdag ‘People Partner With Impact’, i.s.m. Stone Academy.
Voor meer informatie en data nieuwe editie van de opleiding klik hier.

15 November
HR masterclass door Kees de Rijke, oud brigadegeneraal b.d. van de Koninklijke Landmacht, HR-Manager van het jaar 2022.  Deze inspirerende spreker deelt zijn ervaringen en de transitie die hij inzette bij de Koninklijke Landmacht. Een ontwikkeling van een gevestigde organisatie naar een modern en innovatief HR-beleid

Sessies

Sprekers

Oprichters en eigenaren van JECKX;
Cynthia Noordoven, Chief Happiness Officer, Sr. HRM Consultant, Trainer, Auteur &
Jolanda van der Steen, Organisatieadviseur, Werkgelukdeskundige, Trainer, Coach, Auteur.

Kees de Rijke, oud Landmachtgeneraal; directeur HR Koninklijke landmacht. Hij werd vorig jaar verkozen tot HR-Manager van het jaar 2022

Céline Lustig, Senior Corporate Happiness Expert bij 2DAYSMOOD.

Stef Jansen, Manager office & supportLEO Healty Catering, 

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief