De kunst van het Verleiden

De sleutel tot groei, succes en een futureproof organisatie ligt bij de medewerkers. Gelukkige en bevlogen medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en zijn beter in staat om een verandering te leiden. Dit vraagt om een ‘verleidende’ aanpak voor aantrekkelijk en duurzaam werkgeverschap.

Met een aantrekkelijke en inspirerende aanpak gaat jou dat lukken als je aandacht besteed aan:
● talenten en invloed van de medewerkers;
● de employee happiness; oftewel het werkgeluk & welzijn van de medewerkers
● het bouwen van een positieve bedrijfscultuur

Via de kunst van het verleiden zorgen dat mensen pro-actief en enthousiast aan de slag gaan met jouw nieuwe plannen? Dit kan! Met een beetje oefening uiteraard 😉 Ben jij toe aan een aanpak waarmee het gemakkelijker en sneller gaat, waarmee je moeitelozer het eigenaarschap én pro-activiteit op de werkvloer vergroot? Dan is het NU tijd dat je gaat starten met verleiden? 
Zorg ervoor dat jouw (potentiële) medewerkers de juiste match ervaren en voelen in de organisatie en ze in hun drijfveren en talenten worden getriggerd. Daarmee creëer je fans die vanuit vertrouwen en bevlogenheid vol enthousiasme aan de slag gaan. Zichzelf voortdurend vernieuwen én verbeteren om beter te worden in wat ze doen en hun toegevoegde waarde terug te zien in het eindresultaat oftewel het hogere doel van de organisatie. Alignment 2.0!

Resultaat
● Inzicht in de wetenschappelijke achtergrond van Positieve Psychologie
● Handvatten om optimaal van start te gaan via het model Verleidingstechniek
● Je ontdekt welke factoren een belangrijke rol spelen
● Je leert de principes van Werkgeluk, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
● Je krijgt inzicht in- en leert de Circle of Change kennen
● Je gaat ontdekken hoe jij de omdenkstrategie voor je kunt laten werken
● Praktische tools en tips om binnen jouw organisatie de eerste stappen te zetten

Wie?
De training is voor HR Managers/ Businesspartners, leidinggevenden en professionals die zich verder willen specialiseren in de positieve psychologie en werkgeluk. Zowel voor zichzelf als voor hun organisatie.
Lijkt het je fantastisch om al jouw werknemers binnen 1 team of de organisatie te ‘verleiden’ voor jouw aanpak en de neuzen dezelfde kant op te krijgen? In overleg kunnen we ook een op maat gemaakte sessie organiseren. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact met ons op: info@jeckx.nl of bel Cynthia: +31 6 512 81 564 of Jolanda: +31 6 49 75 79 70

Neem direct contact met ons op

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief