Find your Ikigai

Wist je dat weten waar jij elke dag je bed voor uitkomt, bijdraagt aan een gelukkiger maar ook langer leven. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het hebben van een hoger doel in het leven wel 4 tot 6 extra levensjaren kan beteken. De moeite waard dus om te ontdekken waar het eigenlijk echt om draait!

Ruim 40% van werkend Nederland kampt met stressklachten waarvan zelfs 25% te maken hebben met een burn-out. Helaas werken steeds meer mensen onder druk en doen ze niet het werk wat hen echt gelukkig maakt.

Ben jij op zoek naar?;
● meer balans,
● meer geluk in je werk;
● minder stress;
● meer plezier;
● meer energie en vitaliteit

Leer dan wat jou echt gelukkig maakt!
Waar kom jij elke dag je bed voor uit? Weet wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn!Mensen die leven vanuit hun bestaan, oftwel hun purpose leven langer, zijn minder vaak ziek en succesvoller. Door te weten wat jou echt gelukkig maakt en hoe je kun bijdragen aan je omgeving helpt in een gezonder en vitaler bestaan.
Tijdens de workshop Find your IKIGAI ga je ontdekken wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn en wat jouw werkgeluk bepaalt. Deze workshop heeft de opzet van een echte ontdekkingsreis.

Neem direct contact met ons op

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief