Happy People Culture

Ooit wel eens gehoord van een positieve EVP (employee value profit) of eNPS (employee netto promotor score)? Deze 2 indicatoren zijn enorm belangrijk en zeggen veel over de bedrijfscultuur. Beide kunnen je enorm helpen in het verlagen van het verloop, ziekteverzuim of aantrekken van nieuw personeel en draagt in positieve zin bij aan het werkgeluk van jouw werknemers. Heeft jouw organisatie een positieve bedrijfscultuur? Worden er regelmatig successen gevierd of heb je toch meer te maken met een klaag of blame-cultuur?

Wil je een positieve bedrijfscultuur realiseren en een positieve mindset creëren in de organisatie of je team? Wij ondersteunen je team of de organisatie met consulting, training of teambuilding. Tijdens deze workshop gaan we jullie helpen met het schrijven van een eigen “Manifest voor werkgeluk”. We ontdekken jullie gemeenschappelijke kernwaarden en je leert hoe je deze Happy People Cultuur verder kunt uitbouwen, optimaal gebruik maakt van bestaande krachten en uiteraard dragen we zorg voor de borging in de organisatie of team. Een actie-/implementatieplan hoort daar natuurlijk bij.
 Je leert om te gaan met onverwachte uitkomsten, hoe je negatieve aspecten kunt ombuigen naar positieve kansen. De kracht van verleiden en inspireren en fun-theorie staan hierin centraal. 

● Doelgroep: Directie, (HR) Managers/ teamleiders
● Trainers: JECKX of consultant e/o partner.
●  Groepsgrootte: 8-20 pers
● Duur: 8 uur

Neem direct contact met ons op

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief