Strategiesessie

Steeds meer organisaties zien human wellbeing als een van de belangrijkste strategieën. In deze sessie gaan we een duidelijke organisatiestrategie vaststellen, waarin de ‘Why’ kristal helder is voor alle medewerkers! Waarin de organisatiedoelstellingen uitdagend, aantrekkelijk en scherp geformuleerd zijn. En breng je de meetmethode van 2DAYSMOOD in relatie tot organisatiestrategie, toekomstige acties en doelstellingen.


De behoefte als organisatie om dit succesvol te implementeren vraagt om een goede start van een integrale aanpak op Health & Welbeing, waarbij de engagement, loyaliteit, talenten en performance van de medewerkers duurzaam onder de loop worden genomen en gestimuleerd. 

Wat zijn de knoppen waar je aan kunt draaien? Wat werkt wel en wat juist niet? Ga mee op reis en neem een frisse duik tijdens een Strategiesessie; verken, ontdek en bestendig de Why, How en What van de organisatie. Aan het einde van de strategiesessie hebben jullie als managementteam samen een heldere focus en aanpak geformuleerd, zijn de uitgangspunten concreet en weten jullie exact hoe je de strategie verder moet uitdragen. 
De uitgangspunten van de 2DAYSMOOD-methodiek worden verder vormgegeven en je krijgt antwoord op de vraag hoe de enquête bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen, de missie en visie van de organisatie en de cultuur van de organisatie. Tijdens deze sessie wordt gewerkt aan het commitment van het team, één van de belangrijkste pijlers om het project positief te laten verlopen, en te laten slagen op lange termijn

● Doelgroep: Directie, Managementteam e/o OR
● Trainers: JECKX of consultant e/o partner.
● Duur: 4 uur

Neem direct contact met ons op

Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief