Nieuw in ons assortiment !!!! ‘Werkgelukbox’

  • Oké, werkgeluk super belangrijk maar hoe geef je dat nu handen en voeten?
  • Werkgeluk vergroten hoe doe je dat?
  • Hoe houden we onze medewerkers productief en gemotiveerd?
  • Hoe creeer je werkgeluk binnen een team?
  • Hoe maken we het praktisch?
  • Hoe zorgen we dat Werkgeluk iets van ons allemaal wordt en niet alleen een HR-verantwoordelijk blijft?

 

Zomaar even een aantal vragen die wij regelmatig ontvangen. Na het volgen van een training of workshop begint het feitelijk pas. De eerste stap is hiermee gezet, je spreekt nu meer dezelfde taal, weet wat de belangrijkste factoren zijn om het werkgeluk te vergroten maar dan….

De grootste energie en moeite gaat uit naar activatie om het geleerde naar de praktijk te brengen. JECKX ondersteunt teams en organisaties in hun ontwikkeling en ambitie naar een Happy High Performance Organisatie.
Om duurzaam het verschil te willen maken brachten bovenstaande vragen ons op het idee om een Toolbox te ontwikkelen.
Een helpende hand om teams samen in actie te krijgen. Het is een box geworden vol inspiratie, naslagwerk, motivatie en hulpmiddelen om het Werkgeluk binnen het team te vergroten.


Happiness is homemade’

Wat voor jou of je collega belangrijk is, kan verschillen.
Dus ook per team en al helemaal per organisatie. Het is belangrijk om samen het goede gesprek hierover aan te gaan en afspraken te maken welke acties het team helpen in het vergroten van het werkgeluk.
Belangrijke voorwaarde voor  werkgeluk is een positieve organisatiecultuur. Deze wordt wat ons betreft gevormd door; het plezier (Joy) in de organisatie, de onderlinge verbinding (Engagement), kennis en kunde (Knowledge),  succesvolle teams waar sprake is van een emotionele verbondenheid en het gevoel bestaat onderdeel te zijn  van een Community en waar medewerkers elke dag een unieke eXperience beleven. Oftewel JECKX ;-)
De inhoud van deze Werkgelukbox voedt al deze elementen.

 

NB !! De Week van het Werkgeluk 2023 vindt dit jaar plaats van 23 t/m 30 september en valt samen met de Nationale Vitaliteitsweek. Deze week staan veel organisaties in Nederland extra stil bij het belang van Werkgeluk en je vitaal voelen in je werk.
Speciaal voor dit mooie landelijke initiatief hebben wij voor organisaties een fantastische aanbod.
Bij aanschaf van de toolbox ontvang je voor deze week een Webinar Werkgeluk & Wellbeing GRATIS!!

Een perfecte kans om nu binnen de organisatie te starten en aandacht te geven aan deze belangrijke thema’s.
Want gelukkige mensen zijn  aantoonbaar vitaler, wendbaarder en productiever wat leidt tot duurzaam succes voor de organisatie.

Sta stil bij deze week met ons kant en klare Werkgelukbox! HIER TE BESTELLEN

Geïnteresseerd in meer en op zoek naar een integrale oplossing? Kijk dan ook eens naar onze programma’s 

Inhoudsopgave

JECKX is het adviesbureau voor Duurzaam Werkgeverschap, Werkgeluk & Wellbeing. Opgericht door 2 bevlogen professionals; Jolanda van der Steen en Cynthia Noordoven.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? Kom met ons in contact!

Meest recente artikelen

stress

Stress op de werkvloer in de vakantie periode? Tips & Tricks voor een stress vrije vakantie!

We hebben allemaal wel eens een vorm van stress ervaren. Zo kan je stress ervaren voor een presentatie, sollicitatiegesprek of belangrijke meeting. Dit is een gezonde vorm van stress en zorgt ervoor dat je scherp blijft. Helaas kan stress ook overslaan in een ongezonde vorm waardoor het lichaam mentaal en ...
Podcast hybride werken en flexibiliteit

PODCAST: Hybride werken & Flexibiliteit

NIEUW!!  PODCAST Deel 9: Hybride werken & flexibiliteit Iedere woensdagochtend zijn wij op de radio bij de landelijke radiozender 4EVER49. In een kort item behandelen wij vraagstukken die spelen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met  Jeroen Smits en Jo van Galen  van deze zender hebben we meerdere podcasts opgenomen voor een goede start van ...
Podcast duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken

PODCAST: Duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken

NIEUW!!  PODCAST Deel 8: Duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken  Iedere woensdagochtend zijn wij op de radio bij de landelijke radiozender 4EVER49. In een kort item behandelen wij vraagstukken die spelen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met  Jeroen Smits en Jo van Galen  van deze zender hebben we meerdere podcasts opgenomen voor een goede start ...
Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief