DECEMBER CADEAUMAAND!!

December is cadeaumaand. Ook bij JECKXTer voorbereiding op jouw goede voornemens voor 2024 willen we je bij deze vooraf al een steuntje in de rug geven en je een leuk cadeau aanbieden.

Of je nu meer balans zoekt, werkgeluk, wat kilo’s kwijt wilt of meer bewegen? Wat je doel ook is, maar wil je vooral voorkomen dat jouw goede voornemens komend jaar weer stranden? Lees dan hoe wij jou kunnen helpen.

Met een goede voorbereiding ga JIJ dit voorkomen. Marieke Adriaanse, hoogleraar Gedragsinterventies in Population Health Management vertelt in TPP (Tijdschrift Positieve Psychologie) dat we helaas een veel te optimistisch beeld hebben van ons zelfredzaamheid. Weten dat iets gezond is, wil nog niet zeggen dat we het ook daadwerkelijk doen.

Vanuit die gedachten hebben wij een super speciaal webinar voor je ontwikkeld; Booster your Bluemonday! Omdat we graag organisaties willen inspireren te investeren in het welzijn van mensen. Samen met topsportser en oprichtster van Powerbreak, Anne Bavelaar,  organiseren we op 17 januari 2022 BlueMonday, een exclusieve online bijeenkomst voor max 40 personen (normaliter is dit een bijeenkomst bestemd voor 100+ deelnemers).

JECKX neemt je mee in de kracht en impact van Positieve Psychologie, geluks-stofjes en hoe je dit zelf kunt benutten als booster voor jouw goede voornemens. Anne gaat je meer achtergrond informatie geven over de werking van ons brein, geeft tips & tricks en context wat helpt om een topprestatie te kunnen leveren. En natuurlijk zal ze ook een echte demonstratie geven van haar Powerbreak.

Dus ben jij, ken jij of gun jij iemand een plek voor deze speciale sessie? Twijfel dan niet langer en meld jezelf/ hem of haar snel aan. Mocht je nog een cadeautje voor de kerst nodig hebben. Dit waardevolle cadeau krijg je nu voor een zeer speciale prijs met een enorme korting van 70 euro. Want normaal zou je 97,50 betalen maar nu speciaal voor jou bieden we hem aan voor 27,50 (excl. btw). Je ticket kun je hier direct reserveren.

Ps: Oh dat was nog niet het enige….we zijn nog niet klaar met onze cadeautjes. Want tijdens de sessie doen we je nogmaals een heel leuk aanbod om je echt verder te helpen en ook wij doen mee met ons goede voornemens!! Onder het motto: Alleen ga je snel…. maar samen kom je verder!

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief