Inschrijving open voor 2e editie van de opleiding “People Partner with Impact”

Na een succesvolle start van de eerste opleiding “People Partner with Impact”, is nu de inschrijving van de 2e editie van deze opleiding voor HR professionals geopend. Wij hebben vanuit JECKX samen met strategisch partner Stone deze opleiding, “People Partner with Impact opgezet, als onderdeel van de Stone HR Academy.

In deze opleiding, bedoeld voor HR professionals met minimaal 2 jaar werkervaring, leer je een innovatief en toekomstbestendig HR-beleid te ontwikkelen en voeren. Je vergroot je kennis op gebied van  werkgeluk en wellbeing; Je leert hoe je een positieve organisatiecultuur kunt ontwikkelen en hoe je je werknemers bindt & boeit. Heel belangrijk want gelukkige werknemers maken het succes!

Door jouw handelen draag je bij aan aantrekkelijk werkgeverschap en het succes van jouw organisatie. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat centraal in deze opleiding. Met de opleiding tot “People Partner with Impact” heb je alle relevante kennis, best practices en praktische tools in handen om binnen jouw organisatie mee aan de slag te gaan. Je kent de betekenis en het belang van vitaliteit en werkgeluk in organisaties, Je benut HR-analytics en leert over een data-gedreven mensgeoriënteerde aanpak. Je leert over eigen drijfveren, competenties om op krachtige wijze te benutten binnen jouw rol en positie. Je creëert breed draagvlak in de organisatie voor een positieve werkcultuur en ambassadeurschap Je adviseert het management succesvol over aantrekkelijk werkgeverschap Je weet hoe je een gelukkige(re) organisatie kunt creëren.

 

Benieuwd naar wat deze opleiding voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via info@jeckx.nl of rechtstreeks met Jolanda +31 6 497 57 970  of Cynthia +31 6 512 81 564.

Download de brochure hier

Inhoudsopgave

JECKX is het adviesbureau voor Duurzaam Werkgeverschap, Werkgeluk & Wellbeing. Opgericht door 2 bevlogen professionals; Jolanda van der Steen en Cynthia Noordoven.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? Kom met ons in contact!

Meest recente artikelen

stress

Stress op de werkvloer in de vakantie periode? Tips & Tricks voor een stress vrije vakantie!

We hebben allemaal wel eens een vorm van stress ervaren. Zo kan je stress ervaren voor een presentatie, sollicitatiegesprek of belangrijke meeting. Dit is een gezonde vorm van stress en zorgt ervoor dat je scherp blijft. Helaas kan stress ook overslaan in een ongezonde vorm waardoor het lichaam mentaal en ...
Podcast hybride werken en flexibiliteit

PODCAST: Hybride werken & Flexibiliteit

NIEUW!!  PODCAST Deel 9: Hybride werken & flexibiliteit Iedere woensdagochtend zijn wij op de radio bij de landelijke radiozender 4EVER49. In een kort item behandelen wij vraagstukken die spelen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met  Jeroen Smits en Jo van Galen  van deze zender hebben we meerdere podcasts opgenomen voor een goede start van ...
Podcast duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken

PODCAST: Duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken

NIEUW!!  PODCAST Deel 8: Duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken  Iedere woensdagochtend zijn wij op de radio bij de landelijke radiozender 4EVER49. In een kort item behandelen wij vraagstukken die spelen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met  Jeroen Smits en Jo van Galen  van deze zender hebben we meerdere podcasts opgenomen voor een goede start ...
Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief