Connecting Data & People Power


In 7 Stappen naar meer Happiness & Success


 • 1

  Scope definiëren

 • 2

  Activatie

 • 3

  Nulmeting

 • 4

  Data analyse

 • 5

  Implementatie

 • 6

  Meting & realisatie

 • 7

  Consolidatie & borging

Connecting Data en People Power!

Maak kennis met het nieuwe tevredenheidsonderzoek waarmee je werkplezier continu verhoogt. Géén momentopname, maar altijd relevante data voor de juiste acties.
Deze innovatie tool van 2DAYSMOOD waarmee JECKX de medewerkersbevlogenheid meet is gemaakt voor organisaties, die snel data-gedreven verandering in gang wil zetten. Het onderzoek begint met een nulmeting van je (team)cultuur: feedback over stemmingen, tevredenheid en drijfveren van werkgeluk. De realtime data benutten we voor het actieplan en bepalen van de juiste interventies waarmee je Wellbeing & Werkgeluk intern op de agenda zet en duurzaam resultaat behaald. Vervolgmetingen bieden continu inzicht. Hieruit volgen nieuwe acties om medewerkers te helpen floreren.
Meten is weten; van-data-naar-daad!

Happy High Performance Strategie

Duurzaam Werkgeverschap

BasisKickstart & Inspiratie
0- meting werkgeluk
Bespreking 0- meting
Online realtime dashboard
Skill-up sessie; Strategie & Werkgeluk*
Kickstart & Action!*
 

- doorlooptijd 6 maanden - * workshop max 25 pers

Duurzaam Werkgeverschap

Uitgebreid

 Van data naar daad!
Programma Basis +
Start Analyse
 Mood / Enps / data bijeenkomst
Adviesplan
Vervolgmeting 6 maanden
Workshop voor Ambassadeurs
Teamcoaching  2 workshops naar keuze*


- doorlooptijd 9 maanden - * workshop max 25 pers 

Duurzaam Werkgeverschap

Volledig


Shift with impact! 
 Programma Basis +
Start Analyse
 Mood / Enps / data bijeenkomst
Adviesplan
Duurzaamheidsmonitor
Doorlopend meten (1 jaar)
Opleiding Positive Change Expert
PDCA 24 uur 
4 workshops naar keuze* 

- doorlooptijd 15 maanden - * workshop max 25 pers

Workshops & Trainingen

Illustration

Werkgeluk & Wellbeing

Wist je dat medewerkers die goed in hun vel zitten, de medewerkers zijn die net dat ene stapje extra zetten en het verschil maken. Leukere collega's zijn, beter presterenen positievere bijdrage leveren aan de organisatie?

 • Lees verder

  Maar....● Hoe creëer je gelukkige werknemers? ● Kun je werkgeluk meten aan aantoonbaar maken?● Wat zijn de elementen van Wellbeing?● Hoe kan ik als leidinggevende vanuit mijn eigen positie vormgeven aan het werkgeluk en welzijn van mijn medewerkers?
  Dit en meer ontdek je tijdens de Workshop Wellbeing.Ga direct aan de slag met een innovatieve en positieve aanpak in je eigen organisatie.
  Neem direct contact met ons op

Illustration

Purpose Journey (Team)

Sluiten de waarden van het team aan op die van de organisatie? Wat is onze teampurpose? Welke impact willen wij maken op de organisatie of misschien wel daarbuiten?

 • Lees verder

  De wereld verandert en ook de manier waarop we in teams samenwerken. Vanuit huis, of van over de hele wereld, kilometers van elkaar verwijderd. Aan de hand van de vraag 'welke impact willen we maken met ons team in de organisatie maken?'. De purpose en toegevoegde waarde van het team in een visueel inspirerend document vastleggen. Ga samen op reis en ontdek de why, how en what met betrekking tot het hogere doel van de organisatie.

  Een inspirerende en creatieve dag met een intensieve gezamenlijke inspanning om te komen tot nieuwe duurzame samenwerkingen.

  Neem direct contact met ons op

Illustration

Gelukkig thuiswerken!

Remote werken of wel gewoon vanuit huiswerken is op zich niet direct iets nieuws. Maar sinds Corona worden we massaal geforceerd thuis te werken. 

 • Lees verder

  Remote werken heeft vele voordelen maar helaas schuilt er een groot risico in het langdurig gedwongen thuiswerken. Zo blijkt uit onderzoek dat het inmiddels toch ten kosten gaat van onze bevlogenheid en energie. In deze workshop ontvang je inzichten, info vanuit wetenschappelijk onderzoek en concrete tips om jouw thuiswerken fijn én effectief te maken! 
  Kortom; gelukkig thuis werken ook vanuit huis!
  Neem direct contact met ons op

Illustration

Kracht van Waardering

Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen is een van onze basisbehoeftes. Uit de lijst wat het werkgeluk van medewerkers negatief beïnvloed staat in de top 3 op nummer 1; gebrek aan waardering

 • Lees verder

  Diverse onderzoeken laten zien dat organisaties waar structureel waardering wordt gegeven effectiever en productiever werken. Dit uit zich in hogere omzetgroei, hogere klanttevredenheid en tot 40% minder verloop. Met name het lagere verloop laat zien dat medewerkers zich verbonden willen blijven voelen aan jouw organisatie wanneer je ze genoeg waardering geeft. In tijden van remote werken een extra uitdaging!

  JECKX heeft speciaal voor deze remote tijd de workshop 'De kracht van waardering' is zowel in een offline als online editie. Met deze workshop kun je direct je team een boost geven en een positieve vibe realiseren, meer betrokkenheid en verbondenheid.

  Neem direct contact met ons op

Illustration

Van Werkdruk naar Werkgeluk

Wist je dat ruim 40% van de medewerkers stress ervaren van hun werk en burn out beroepsziekte nummer 1 is in Nederland? De ervaring van stress kent verschillende oorzaken.

 • Lees verder

  Medewerkers die veel werkdruk of stress ervaren krijgen het gevoel dat ze tekortschieten, waardoor de ervaren druk verder wordt vergroot. Ze verliezen de grip op hun werk en daarmee op zichzelf.

  ● Wat bepaald de hoge werkdruk binnen jouw organisatie.
  ● Wat ervaren de mensen in binnen de organisatie?

  Tijdens deze workshop zullen we de verschillende oorzaken bespreken maar richten ons vooral op de mogelijkheden van een positieve aanpak. Het rendement van Werkgeluk is enorm. Leer in deze workshop hoe je je werkdruk verlaagt en grip krijgt op het reduceren van werkstress en mogelijk verzuim verkort of voorkomt.

  Neem direct contact op met ons

Illustration

Happy Performer

Zingeving en voldoening ervaren in je werk wordt steeds belangrijker gevonden. Werken alleen voor je salaris is niet meer van deze tijd. Gelukkige medewerkers zijn succesvoller, bereiken meer resultaat, zijn minder vaak ziek, kunnen beter omgaan met verandering, en zijn daarmee flexibeler en beter in staat zichzelf te leiden.

 • Lees verder

  “Werkgeluk is serious business”
  ● Hoe kom jij in jouw flow/kracht?
  ● Hoe vergroot je je werkgeluk?

  Belangrijke onderdelen voor Werkgeluk is het benutten van je talenten en de verbinding met anderen. Hiervoor is het belangrijk dat jij in je kracht kunt staan om je doelen te bereiken. Wat heb je hiervoor nodig? Waar wil je naar toe groeien en welke angsten en belemmeringen wil je overwinnen.

  Deze workshop is opgedeeld in de thema’s Werkgeluk en Personal Branding. Je leert alles over de mogelijkheden van happy performing en zelfleiderschap teneinde je eigen werkgeluk te vergroten. Met inzicht, en transitie naar een happier future en performance met meer impact, hoe aantrekkelijk klinkt dit?

  Neem direct contact op met ons

Illustration

Happy Leadership

Wat het rendement van werkgeluk is voor jouw medewerkers en organisatie hoeven we vast niet meer uit te leggen. De impact van goed leiderschap op het werkgeluk is enorm.

 • Lees verder

  Onderzoeken tonen aan dat het hoge verloop binnen organisaties veroorzaakt wordt door slecht leiderschap. Positief leiderschap verhoogt de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers.
  Dienend leiderschap is de nieuwste en succesvolste vorm van leidinggeven. JECKX helpt je als leidinggevende in deze workshop bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap waarbij werkgeluk centraal staat. We gaan in op de verschillende leiderschapsrollen en hoe je als leidinggevende vormgeven kunt geven aan Wellbeing. Voor jezelf, je medewerkers of collega’s, klanten en de maatschappij.

  Leer van de inspirerende best practices over Human Being Management en ga direct aan de slag met de lessen in je eigen organisatie. Verzuim reduceren, talenten werven en behouden? Meer bevlogenheid op de vloer? Bepaal waar jij het verschil kunt maken. Het is aan jou!

  Neem direct contact met ons op

Illustration

Impact Strategie & SDG's

● Hoe word je een aantrekkelijke werkgever?● Hoe bind je werknemers aan jou en je organisatie?● Hoe zorg je ervoor dat werknemers zich optimaal inzetten?

 • Lees verder

  Deze en meer vragen beantwoorden we tijdens de Impact Strategie Sessie/ SDG's .Tijdens deze interactieve sessie van ca. 3 uur ontdek je als wat de sustainable development goals voor jouw organisatie kunnen betekenen en hoe je duurzaam kunt bijdragen aan een betere wereld én bouwen aan duurzaam werkgeverschap middels jouw impact strategie.
  Neem direct contact met ons op

Illustration

Van HRM naar HBM

Human Being Management is een relatief nieuwe aanpak die zijn impact en succes in organisaties bewijst.

 • Lees verder

  Met alle maatschappelijke ontwikkelingen zullen werkgevers een stap verder moeten gaan. Huidig beleid, strategie, besturing en instrumentarium vragen een andere invalshoek en aanpak. Werkgeluk 2.0!

  Millennials, Generatie Z die de arbeidsmarkt toetreden, kiezen organisaties uit op hun innovatieve aanpak en wat zij bijdragen aan hun wellbeing. Op zoek naar kennis, informatie en tips voor een innovatief personeelsbeleid? Met deze workshop neem je afscheid van het traditioneel HRM beleid en stap je over op een aanpak die past bij deze tijd. Modern en duurzaam Werkgeverschap!

  Neem direct contact met ons op

Illustration

SDG Koerskaart

Van Impact denken naar Impact doen!

 • Lees verder

  De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Deze doelen zijn geformuleerd in 2015 door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN).

  Bedrijven en organisaties plaatsen maatschappelijke impact steeds hoger op de agenda. Toch bestaat er ook nog veel onbekendheid rondom de SDG’s. Als een van de initiatiefnemers heeft JECKX in samenwerking met andere initiefnemers een speciale dialoogkaart ontwikkeld.

  De SDG-KoersKaart is een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan.

  Neem direct contact met ons op

Illustration

Masterclasses Wellbeing

Het welzijn (Wellbeing) van medewerkers draagt bij aan het succes en de efficiency van organisaties!

 • Lees verder

  Medewerkers die goed in hun vel zitten, zijn bevlogener, zetten een stapje extra voor de (interne) klant en maken het verschil voor hun collega’s. Het verhogen van Wellbeing betekent minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit, betere samenwerking en meer positieve energie in de organisatie!

  In deze interactieve workshop stellen we de Why, How & What van Wellbeing centraal
  ● Hoe creëer je een positief werkklimaat met
  betrokken en blije medewerkers?
  ● Hoe meet je wellbeing?

  Deze en meer vragen worden tijdens deze inspirerende workshop door onze Strategisch Human Wellbeing Experts besproken.

  Neem direct contact met ons op

Illustration

Find your Ikigai

Ontdek waar het eigenlijk om draait!

 • Lees verder

  Ruim 40% van werkend Nederland kampt met stressklachten waarvan zelfs 25% te maken hebben met een burn-out. Helaas werken steeds meer mensen onder druk en doen ze niet het werk wat hen echt gelukkig maakt. Ben jij op zoek naar?;
  ● meer balans,● meer geluk in je werk;● minder stress;● meer plezier;● meer energie en vitaliteitLeer dan wat jou echt gelukkig maakt!
  Waar kom jij elke dag je bed voor uit? Weet wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn!Mensen die leven vanuit hun bestaan, oftwel hun purpose leven langer, zijn minder vaak ziek en succesvoller. Door te weten wat jou echt gelukkig maakt en hoe je kun bijdragen aan je omgeving helpt in een gezonder en vitaler bestaan.
  Tijdens de workshop Find your IKIGAI ga je ontdekken wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn en wat jouw werkgeluk bepaalt. Deze workshop heeft de opzet van een echte ontdekkingsreis.
  Neem direct contact met ons op