Gezocht 8 HR Professionals voor Try Out Opleiding Positive Impact Expert

Wij zijn op zoek naar 6 HR Managers/Businesspartners die binnen organisaties willen opschalen naar Duurzaam Werkgeverschap en willen ontdekken in het Welzijn en Werkgeluk van medewerkers.

We organiseren een sneak preview van onze opleiding Positive Impact Expert en hebben plek voor maximaal 8 deelnemers voor een try out sessie op woensdag 29 september.
Ben jij:
# Op zoek naar trends, ontwikkelingen en een innovatieve aanpak op HR vlak?
# Wil jij meer leren over duurzaam werkgeverschap en welzijn?
# Ben jij kritisch, heb je ervaring op HR vlak met het ontwikkelen en innovatief van nieuw beleid?
# Heb je uitgebreide ervaring in het werken met teams?

Dan zoeken wij jou!

Wil je wij leren graag van jouw ervaring en eerlijke feedback, maar deze dag gaat je vooral veel mooie en nieuwe kennis  brengen.

Met stip op 1 als belangrijkste thema in alle sectoren staat dit jaar ‘ welzijn, gezondheid en vitaliteit van medewerkers’. Een breed thema dat door de coronacrisis aandacht van HRM-professionals vraagt.

Wij hebben een integrale aanpak en methode,  die je uitdaagt en vraagt ​​om een ​​andere strategie te implementeren. Jouw creativiteit triggert en uitgedaagd in jouw verandervermogen. Duurzaamheid, integraal en funtheorie staan ​​centraal deze dag. Om te winnen op de markt, moet je eerst winnen op de werkvloer!

Tijdens de try-out op woensdag 29 september 2021 van 9.30 tot 17.00 uur doorlopen we op hoofdlijnen de opleiding; maak je kennis met de SDG roadmap, haal wat je hieruit kunt leren en zoek je verdieping daar waar nodig.

 Locatie is midden Nederland. De (volgens ons bescheiden) vergoeding is € 75,- Inclusief lekkers en lunch. Doe je mee? Meld je dan direct aan via de button ‘Afspraak inplannen’ op de site en boek 1 van de 8 plaatsen die beschikbaar zijn!

In december start onze volledige volledige Opleiding Positive Impact Expert, de try out is een mooie opmaat hiernaar toe!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? JECKX is de juiste partner!

Bij JECKX zijn we gespecialiseerd in het verhogen van het werkplezier en werkgeluk op de werkvloer. Dit doen we door het inzetten van duurzaam werkgeverschap in jouw organisatie! Benieuwd hoe? Neem dan contact met ons op en plan direct jouw gratis e-consult in!

Of wil je meer weten over een van de volgende onderwerpen?

 Start met de juiste aanpak voor Duurzaam Werkgeverschap!

➜ Wat is werkgeluk en hoe ga je hier mee aan de slag?

➜ De bevlogenheid in je organisatie stimuleren!

Meest recente artikelen

Podcast duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken

PODCAST: Duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken

NIEUW!!  PODCAST Deel 8: Duurzame inzetbaarheid en gelukkig werken  Iedere woensdagochtend zijn wij op de radio bij de landelijke radiozender 4EVER49. In een kort item behandelen wij vraagstukken die spelen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met  Jeroen Smits en Jo van Galen  van deze zender hebben we meerdere podcasts opgenomen voor een goede start ...

Aan de slag met duurzaam inzetbaarheid? Subsidie voor de ontwikkeling van je medewerkers!

Impuls geven aan Duurzaam Inzetbaarheid van medewerkers? Het kan weer met verschillende subsidiemogelijkheden.  Investeren in duurzaam inzetbaarheid om de positie van werknemers in de organisatie te versterken om hen zo lang mogelijk, tot op hoger leeftijd, inzetbaar te houden is een belangrijk onderwerp van veel organisaties. Zeker in een tijd ...
Podcast AI op de werkvloer

PODCAST: Invloed van AI op de werkvloer

NIEUW!!  PODCAST Deel 7: Invloed van AI op de werkvloer  Iedere woensdagochtend zijn wij op de radio bij de landelijke radiozender 4EVER49. In een kort item behandelen wij vraagstukken die spelen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met  Jeroen Smits en Jo van Galen  van deze zender hebben we meerdere podcasts opgenomen voor een goede ...
Mentale vitaliteit Whitepaper

NIEUW!!
Whitepaper: Mentale vitaliteit op de werkvloer

Een versterkende aanpak door actieleren!

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief