Nieuwste Column van JECKX in de nieuwsbrief van STONE

Voor onze partner STONE schreven we een artikel over Duurzaam Werkgeverschap. Een onderwerp waar zij als organisatie dagelijks mee bezig zijn.

Duurzaam Werkgeverschap
Het afgelopen jaar was voor veel mensen stressvol. We moesten allemaal omschakelen naar een ‘nieuw normaal’ en dit heeft zijn sporen achtergelaten. Banen verloren en medewerkers maken zich zorgen over hun toekomst. Uit de nieuwste Randstad WerkMonitor blijkt dat de impact van de coronapandemie op mensen met een baan groot is, net als de zorgen die hebben. Ruim de helft van de ondervraagde werknemers wereldwijd (54%) vreest zijn / haar baan te verliezen. Deze spanning doet iets met je, maar ook de verandering van het werk an sich. Een jaar volledig thuiswerken, in isolatie leven, noem het maar op.

Hoe kun je als werkgever, vanuit duurzaam werkgeverschap, een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van je werknemers? En wat biedt dit de organisatie? In onderstaande link lees je het hele artikel.
https://www.stone-ba.nl/nieuws/duurzaam-werkgeverschap-jeckx/

Benieuwd naar de mogelijkheden? JECKX is de juiste partner!

Bij JECKX zijn we gespecialiseerd in het verhogen van het werkplezier en werkgeluk op de werkvloer. Dit doen we door het inzetten van duurzaam werkgeverschap in jouw organisatie! Benieuwd hoe? Neem dan contact met ons op en plan direct jouw gratis e-consult in!

Of wil je meer weten over een van de volgende onderwerpen?

 Start met de juiste aanpak voor Duurzaam Werkgeverschap!

➜ Wat is werkgeluk en hoe ga je hier mee aan de slag?

➜ De bevlogenheid in je organisatie stimuleren!

Download onze Whitepaper

Aantrekkelijk werkgeverschap door een innovatieve aanpak

Bij het invullen van jouw e-mailadres schrijven wij je in voor onze nieuwsbrief