Trainingen & Workshops

Illustration

Train-de-Ambassadeur

Ontdek jouw enthousiasme, ontwikkel verleidingskills, benut je competenties en maak samen een plan om fans te creëren voor de nieuwe human being aanpak.Zoveel mogelijk ambassadeurs creëren voor de transitie binnen de organisatie is een must. Leidinggevenden en andere professionals enthousiast en bekend maken met de innovatieve tooling en methodiek van 2DAYSMOOD staat centraal tijdens deze creatieve praktische sessie. De inhoud van de training is erop gericht om de organisatie te enthousiasmeren en te committeren op basis van de data van deze innovatieve meetmethodiek. 

 • Lees verder


  Tijdens deze training geef je zelf vorm aan jouw ambassadeurschap en leert anderen te enthousiasmeren en actief mee te nemen. Je raakt bekend met de rol en taken van een ambassadeur en draagt de kennis over op anderen. Bovendien maak je een ambassadeursplan waarmee jezelf en collega's in de praktijk aan de slag kunnen. Je zult merken dat je enthousiasme voor de nieuwe aanpak binnen de organisatie groeit en je steeds meer positieve effecten gaat zien van het benutten van de realtime data (HR Analytics) voor impactvolle acties. De kracht van verleiden en fun-theorie staan in deze workshop centraal. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijke theorie, best practises en via creatieve werkvormen ga jezelf actief aan de slag.
  ● Doelgroep: (HR) Managers/ teamleiders/ professionals die affiniteit hebben met Werkgeluk/ Wellbeing● Trainers: JECKX of consultant e/o partner. ● Groepsgrootte: 8-20 pers ● Duur: 4 uur 

  Neem direct contact met ons op

Illustration

Het Goede Gesprek

Deze workshop heeft als doel managers zo optimaal en effectief mogelijk het gesprek te kunnen laten voeren met hun team op basis van de uitkomsten van de de innovatieve meetmethode van 2DAYSMOOD. Door te leren hoe je het beste uit de data haalt en hoe je dt bespreekt binnen je team, binnen een veilige sociale context. De meetmethode van 2DAYSMOOD is het vernieuwde MTO, sneller, simpeler en wetenschappelijk onderbouwd. Een continue bron van data waardoor je stap voor stap je (team)cultuur verbetert en het werkgeluk van medewerkers verhoogt. 

 • Lees verder

  Als manager ben je er om je team zo goed mogelijk te supporten en faciliteren. Dat vraagt openheid en eerlijkheid, waarbij je zorgt dat je goed en tijdig aangeeft wat je doel, visie en verwachtingen zijn. Het onder woorden brengen van jouw wensen en behoeften is niet altijd gemakkelijk. Dat vraagt om goede communicatievaardigheden. In deze training leer je hoe jij de regie neemt tijdens een gesprek. Je ontwikkelt vaardigheden om lastige thema's bespreekbaar te maken en je persoonlijke rol tijdens gesprekken te vergroten. Je zorgt samen met jouw team voor onderling meer begrip, een betere samenwerking en werkt naar een gezamenlijk resultaat. Je leert je team eigenaarschap te pakken op belangrijke thema's, te enthousiasmeren en pro-actief in actie te zetten. Deze training draagt bij aan een goede voorbereiding en borging in de praktijk. Je leert om te gaan met onverwachte uitkomsten, hoe je negatieve emoties kunt ombuigen naar positieve emoties. De kracht van verleiden en inspireren en fun-theorie staan hierin centraal.
  ● Doelgroep: (HR) Managers/ teamleiders● Trainers: JECKX of consultant e/o partner. ●  Groepsgrootte: 8-20 pers ● Duur: 4 uur
  Neem direct contact met ons op

Illustration

Strategiesessie

Steeds meer organisaties zien human wellbeing als een van de belangrijkste strategieën. In deze sessie gaan we een duidelijke organisatiestrategie vaststellen, waarin de 'Why' kristal helder is voor alle medewerkers! Waarin de organisatiedoelstellingen uitdagend, aantrekkelijk en scherp geformuleerd zijn. En breng je de meetmethode van 2DAYSMOOD in relatie tot organisatiestrategie, toekomstige acties en doelstellingen. 

 • Lees verder

  De behoefte als organisatie om dit succesvol te implementeren vraagt om een goede start van een integrale aanpak op Health & Welbeing, waarbij de engagement, loyaliteit, talenten en performance van de medewerkers duurzaam onder de loop worden genomen en gestimuleerd. 
  Wat zijn de knoppen waar je aan kunt draaien? Wat werkt wel en wat juist niet? Ga mee op reis en neem een frisse duik tijdens een Strategiesessie; verken, ontdek en bestendig de Why, How en What van de organisatie. Aan het einde van de strategiesessie hebben jullie als managementteam samen een heldere focus en aanpak geformuleerd, zijn de uitgangspunten concreet en weten jullie exact hoe je de strategie verder moet uitdragen. 
  De uitgangspunten van de 2DAYSMOOD-methodiek worden verder vormgegeven en je krijgt antwoord op de vraag hoe de enquête bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen, de missie en visie van de organisatie en de cultuur van de organisatie. Tijdens deze sessie wordt gewerkt aan het commitment van het team, één van de belangrijkste pijlers om het project positief te laten verlopen, en te laten slagen op lange termijn
  ● Doelgroep: Directie, Managementteam e/o OR ● Trainers: JECKX of consultant e/o partner. ● Duur: 4 uur
  Neem direct contact met ons op

Illustration

Werkgeluk & Wellbeing

Wist je dat medewerkers die goed in hun vel zitten, de medewerkers zijn die net dat ene stapje extra zetten en het verschil maken. Leukere collega's zijn, beter presteren positievere bijdrage leveren aan de organisatie?

 • Lees verder

  Maar....● Hoe creëer je gelukkige werknemers? ● Kun je werkgeluk meten aan aantoonbaar maken?● Wat zijn de elementen van Wellbeing?● Hoe kan ik als leidinggevende vanuit mijn eigen positie vormgeven aan het werkgeluk en welzijn van mijn medewerkers?
  Dit en meer ontdek je tijdens de eendaagse Workshop Werkgeluk & Wellbeing.Ga direct aan de slag met een innovatieve en positieve aanpak in je eigen organisatie.
  Neem direct contact met ons op

Illustration

Purpose Journey (Team)

Sluiten de waarden van het team aan op die van de organisatie? Wat is onze teampurpose? Welke impact willen wij maken op de organisatie of misschien wel daarbuiten?

 • Lees verder

  De wereld verandert en ook de manier waarop we in teams samenwerken. Vanuit huis, of van over de hele wereld, kilometers van elkaar verwijderd. Aan de hand van de vraag 'welke impact willen we maken met ons team in de organisatie maken?'. De purpose en toegevoegde waarde van het team in een visueel inspirerend document vastleggen. Ga samen op reis en ontdek de why, how en what met betrekking tot het hogere doel van de organisatie.

  Een inspirerende en creatieve dag met een intensieve gezamenlijke inspanning om te komen tot nieuwe duurzame samenwerkingen.

  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Gelukkig thuiswerken!

Remote werken of wel gewoon vanuit huiswerken is op zich niet direct iets nieuws. Maar sinds Corona worden we massaal geforceerd thuis te werken. 

 • Lees verder

  Remote werken heeft vele voordelen maar helaas schuilt er een groot risico in het langdurig gedwongen thuiswerken. Zo blijkt uit onderzoek dat het inmiddels toch ten kosten gaat van onze bevlogenheid en energie. In deze workshop ontvang je inzichten, info vanuit wetenschappelijk onderzoek en concrete tips om jouw thuiswerken fijn én effectief te maken! 
  Kortom; gelukkig thuis werken ook vanuit huis!
  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Kracht van Waardering

Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen is een van onze basisbehoeftes. Uit de lijst wat het werkgeluk van medewerkers negatief beïnvloed staat in de top 3 op nummer 1; gebrek aan waardering

 • Lees verder

  Diverse onderzoeken laten zien dat organisaties waar structureel waardering wordt gegeven effectiever en productiever werken. Dit uit zich in hogere omzetgroei, hogere klanttevredenheid en tot 40% minder verloop. Met name het lagere verloop laat zien dat medewerkers zich verbonden willen blijven voelen aan jouw organisatie wanneer je ze genoeg waardering geeft. In tijden van remote werken een extra uitdaging!

  JECKX heeft speciaal voor deze remote tijd de workshop 'De kracht van waardering' is zowel in een offline als online editie. Met deze workshop kun je direct je team een boost geven en een positieve vibe realiseren, meer betrokkenheid en verbondenheid.

  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Van Werkdruk naar Werkgeluk

Wist je dat ruim 40% van de medewerkers stress ervaren van hun werk en burn out beroepsziekte nummer 1 is in Nederland? De ervaring van stress kent verschillende oorzaken.

 • Lees verder

  Medewerkers die veel werkdruk of stress ervaren krijgen het gevoel dat ze tekortschieten, waardoor de ervaren druk verder wordt vergroot. Ze verliezen de grip op hun werk en daarmee op zichzelf.

  ● Wat bepaald de hoge werkdruk binnen jouw organisatie.
  ● Wat ervaren de mensen in binnen de organisatie?

  Tijdens deze workshop zullen we de verschillende oorzaken bespreken maar richten ons vooral op de mogelijkheden van een positieve aanpak. Het rendement van Werkgeluk is enorm. Leer in deze workshop hoe je je werkdruk verlaagt en grip krijgt op het reduceren van werkstress en mogelijk verzuim verkort of voorkomt.

  Neem direct contact op met ons

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Happy Performer

Zingeving en voldoening ervaren in je werk wordt steeds belangrijker gevonden. Werken alleen voor je salaris is niet meer van deze tijd. Gelukkige medewerkers zijn succesvoller, bereiken meer resultaat, zijn minder vaak ziek, kunnen beter omgaan met verandering, en zijn daarmee flexibeler en beter in staat zichzelf te leiden.

 • Lees verder

  “Werkgeluk is serious business”
  ● Hoe kom jij in jouw flow/kracht?
  ● Hoe vergroot je je werkgeluk?

  Belangrijke onderdelen voor Werkgeluk is het benutten van je talenten en de verbinding met anderen. Hiervoor is het belangrijk dat jij in je kracht kunt staan om je doelen te bereiken. Wat heb je hiervoor nodig? Waar wil je naar toe groeien en welke angsten en belemmeringen wil je overwinnen.

  Deze workshop is opgedeeld in de thema’s Werkgeluk en Personal Branding. Je leert alles over de mogelijkheden van happy performing en zelfleiderschap teneinde je eigen werkgeluk te vergroten. Met inzicht, en transitie naar een happier future en performance met meer impact, hoe aantrekkelijk klinkt dit?

  Neem direct contact op met ons

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Happy Leadership

Wat het rendement van werkgeluk is voor jouw medewerkers en organisatie hoeven we vast niet meer uit te leggen. De impact van goed leiderschap op het werkgeluk is enorm.

 • Lees verder

  Onderzoeken tonen aan dat het hoge verloop binnen organisaties veroorzaakt wordt door slecht leiderschap. Positief leiderschap verhoogt de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers.
  Dienend leiderschap is de nieuwste en succesvolste vorm van leidinggeven. JECKX helpt je als leidinggevende in deze workshop bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap waarbij werkgeluk centraal staat. We gaan in op de verschillende leiderschapsrollen en hoe je als leidinggevende vormgeven kunt geven aan Wellbeing. Voor jezelf, je medewerkers of collega’s, klanten en de maatschappij.

  Leer van de inspirerende best practices over Human Being Management en ga direct aan de slag met de lessen in je eigen organisatie. Verzuim reduceren, talenten werven en behouden? Meer bevlogenheid op de vloer? Bepaal waar jij het verschil kunt maken. Het is aan jou!

  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Impact Strategie & SDG's

● Hoe word je een aantrekkelijke werkgever?● Hoe bind je werknemers aan jou en je organisatie?● Hoe zorg je ervoor dat werknemers zich optimaal inzetten?

 • Lees verder

  Deze en meer vragen beantwoorden we tijdens de Impact Strategie Sessie/ SDG's .Tijdens deze interactieve sessie van ca. 3 uur ontdek je als wat de sustainable development goals voor jouw organisatie kunnen betekenen en hoe je duurzaam kunt bijdragen aan een betere wereld én bouwen aan duurzaam werkgeverschap middels jouw impact strategie.
  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Van HRM naar HBM

Human Being Management is een relatief nieuwe aanpak die zijn impact en succes in organisaties bewijst.

 • Lees verder

  Met alle maatschappelijke ontwikkelingen zullen werkgevers een stap verder moeten gaan. Huidig beleid, strategie, besturing en instrumentarium vragen een andere invalshoek en aanpak. Werkgeluk 2.0!

  Millennials, Generatie Z die de arbeidsmarkt toetreden, kiezen organisaties uit op hun innovatieve aanpak en wat zij bijdragen aan hun wellbeing. Op zoek naar kennis, informatie en tips voor een innovatief personeelsbeleid? Met deze workshop neem je afscheid van het traditioneel HRM beleid en stap je over op een aanpak die past bij deze tijd. Modern en duurzaam Werkgeverschap!

  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

SDG Koerskaart

Van Impact denken naar Impact doen!

 • Lees verder

  De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Deze doelen zijn geformuleerd in 2015 door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN).

  Bedrijven en organisaties plaatsen maatschappelijke impact steeds hoger op de agenda. Toch bestaat er ook nog veel onbekendheid rondom de SDG’s. Als een van de initiatiefnemers heeft JECKX in samenwerking met andere initiefnemers een speciale dialoogkaart ontwikkeld.

  De SDG-KoersKaart is een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan.

  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Masterclasses Wellbeing

Het welzijn (Wellbeing) van medewerkers draagt bij aan het succes en de efficiency van organisaties!

 • Lees verder

  Medewerkers die goed in hun vel zitten, zijn bevlogener, zetten een stapje extra voor de (interne) klant en maken het verschil voor hun collega’s. Het verhogen van Wellbeing betekent minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit, betere samenwerking en meer positieve energie in de organisatie!

  In deze interactieve workshop stellen we de Why, How & What van Wellbeing centraal
  ● Hoe creëer je een positief werkklimaat met
  betrokken en blije medewerkers?
  ● Hoe meet je wellbeing?

  Deze en meer vragen worden tijdens deze inspirerende workshop door onze Strategisch Human Wellbeing Experts besproken.

  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen
Illustration

Find your Ikigai

Wist je dat weten waar jij elke dag je bed voor uitkomt, bijdraagt aan een gelukkiger maar ook langer leven. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het hebben van een hoger doel in het leven wel 4 tot 6 extra levensjaren kan beteken. De moeite waard dus om te ontdekken waar het eigenlijk echt om draait!

 • Lees verder

  Ruim 40% van werkend Nederland kampt met stressklachten waarvan zelfs 25% te maken hebben met een burn-out. Helaas werken steeds meer mensen onder druk en doen ze niet het werk wat hen echt gelukkig maakt. Ben jij op zoek naar?;
  ● meer balans,● meer geluk in je werk;● minder stress;● meer plezier;● meer energie en vitaliteitLeer dan wat jou echt gelukkig maakt!
  Waar kom jij elke dag je bed voor uit? Weet wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn!Mensen die leven vanuit hun bestaan, oftwel hun purpose leven langer, zijn minder vaak ziek en succesvoller. Door te weten wat jou echt gelukkig maakt en hoe je kun bijdragen aan je omgeving helpt in een gezonder en vitaler bestaan.
  Tijdens de workshop Find your IKIGAI ga je ontdekken wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn en wat jouw werkgeluk bepaalt. Deze workshop heeft de opzet van een echte ontdekkingsreis.
  Neem direct contact met ons op

Direct een afspraak inplannen